Inaktiv platsannons

Uthyrare Rental i Ludvika

Om tjänsten



Vår verksamhet Skanska Rental hyr ut alla nödvändiga maskiner, kranar, bodar och annan utrustning till Skanska och externa kunder. Vi hjälper kunden från etablering till färdigställande av projekt samt med att skapa effektiva, säkra och gröna arbetsplatser. Skanska Rental verkar inom hela Sverige.
Nu söker vi en uthyrare till vårt kundcenter i Ludvika


Vi söker en relationsskapande uthyrare till Skanska Rental

Vi söker dig som vill jobba med service och rådgivning vid uthyrning av maskiner till olika bygg- och anläggningsprojekt.

Detta är en varierande roll för dig som är duktig på att ge en bra kundupplevelse. Som uthyrare i vårt kundcenter arbetar du professionellt med uthyrning av Skanskas maskiner. Tjänsten innebär försäljningsarbete, rådgivning, ordermottagning, kundaktiviteter, leveransuppföljning och lageroptimering. Men framförallt problemlösning för kunden. Din främsta uppgift är att vara en värdeskapande leverantör och leverera förstklassig service och bemötande för att skapa goda och långsiktiga kundrelationer. Du kommer att vara en del av vårt positiva gäng där alla arbetar gemensamt mot uppsatta mål rörande kundnöjdhet och lönsamhet och enligt vår gemensamma värdegrund.

En stjärna på relationer med ekonomisk medvetenhet

Vi söker dig som är kontaktskapande och utåtriktad men samtidigt lyhörd och har bra samarbetsförmåga. Du ser ett självklart mervärde i att samarbeta och att skapa nätverk och att sätta kunden främst. Du har en ekonomisk medvetenhet och affärsmässighet och har förhandlingsvana. Du kan omsätta kundens behov till planering för utrustning och maskiner.
Du har teknisk utbildning från bygg- eller industribranschen eller likvärdig erfarenhet. Du har erfarenhet av försäljning och kundservice.
För att trivas och bli framgångsrik i rollen vill vi att du har ett smittande engagemang och har en naturlig fallenhet för att bidra till ett positivt arbetsklimat.
Körkortsklass B är ett krav

Vill du vara med? Tveka inte att söka

Sista ansökningsdag är 5/9-2018 men vi utför löpande urval så tveka inte att söka!
Om du har frågor är du välkommen att kontakta kundcenteransvarig
Dan Olander på 010-448 96 17

Välkommen till Skanska!



Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Ludvika
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Ludvika | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)