Inaktiv platsannons

Kompisgruppen i Göteborg söker ny verksamhetsledare!

Röda Korsets Ungdomsförbund, G... Om verksamheten: I kompisgruppen träffas frivilliga och unga som bor på boenden i Göteborg för ensamkommande en gång i veckan och gör massa roliga saker tillsammans. Vi spelar biljard, läser läxor, fikar,...

Om tjänsten

Röda Korsets Ungdomsförbund, Göteborg

Om verksamheten: I kompisgruppen träffas frivilliga och unga som bor på boenden i Göteborg för ensamkommande en gång i veckan och gör massa roliga saker tillsammans. Vi spelar biljard, läser läxor, fikar, lagar mat, testar skidåkning, pysslar, spelar fotboll – Ja, det som vi tillsammans bestämmer att vi vill göra helt enkelt!

Om uppdraget: Är du en ordningsam och ansvarstagande person som vill vara med och jobba för integration? Då passar det här uppdraget för dig! Just nu söker nämligen Kompisgruppen i Göteborg en ny verksamhetsledare. Du kommer samarbeta med två andra verksamhetsledare och tillsammans har ni det övergripande ansvaret för verksamhetens schemaläggning, bemanning, ekonomi och rekrytering. Vi ser helst att du kan vara aktiv under minst ett år och engagemanget kräver några timmars insats per vecka. Uppdraget låter dig utvecklas och lär dig en massa samtidigt som det är en bra erfarenhet inför framtiden! Låter det här som något för dig? Hör av dig!

När och var ska uppdraget genomföras: 
Vi finns i Göteborg och vi träffas minst en gång i veckan för att umgås och hitta på aktiviteter tillsammans med ungdomarna.
Specifika önskemål eller information: 
Som frivillig i Kompisgruppen ser vi gärna att du är över 18 år. Du behöver ingen tidigare erfarenhet utan får utbildning av oss för att få kunskap och verktyg att genomföra ditt uppdrag.
Minimiåtagande: 
Enligt överenskommelse. Men vi ser helst att du kan vara aktiv under minst ett år och engagemanget kräver några timmars arbete per vecka.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Volontärarbete
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Volontärarbete