Inaktiv platsannons

Gruppledare sökes till tjejgrupp för nyanlända unga! i Stockholm

Om tjänsten

Tamam

Vi söker dig som definierar dig som tjej och vill leda en tjejgrupp. Gruppen är redan igång och vi söker nu en engagerad gruppledare inför höstterminen.

Att vara gruppledare är ett roligt och utvecklande ideellt uppdrag som går att kombinera med jobb och studier!

Vi letar efter dig med god kännedom om Stockholm. Du tycker att det är roligt att hitta på olika aktiviteter tillsammans med andra människor. Du gillar att planera och genomföra aktiviteter. Du har ett stort engagemang och en vilja att skapa trygghet för alla deltagare.

Som gruppledare ansvarar du för att samordna aktivitetsgruppen, vilket innebär:

- kontakta och introducera volontärer och deltagare
- delta i sökandet efter nya deltagare och volontärer
- tillsammans med de andra planera och genomföra aktiviteter

Aktiviteterna utgår ifrån deltagarnas intressen och kan vara alltifrån att testa på klättring, gå skogspromenader, åka skridskor, besöka ett museum, baka, ha tjejsnack eller gå på bio. Det är bara fantasin som sätter gränser.

Tamam erbjuder en introduktionsutbildning till alla nya ledare. Som stöd finns även våra anställda som backar upp vid behov och en anställd i Stockholm som arbetar med aktivitetsgruppen, du kommer med andra ord inte att vara själv i ditt uppdrag. Som gruppledare kommer du att få erfarenhet av samordning och ledarskap samt är värdefullt till ditt CV. Du kommer även att få ett brett kontaktnät eftersom aktivitetsgruppen är en del av ett större projekt med 11 andra organisationer. Ta chansen och sök ett mycket utvecklande och roligt uppdrag!

När och var ska uppdraget genomföras: 
2-3 timmar/ veckan oftast eftermiddag/kväll under höstterminen 2018, på olika platser i Stockholm beroende på vilken aktivitet som genomförs
Specifika önskemål eller information: 
Du ska definiera dig som tjej. Vi ser gärna att du är glad, positiv och engagerad. Som gruppledare bör du vara öppensinnad, flexibel och nyfiken på andra människor. Språkkunskaper är mediterande. Eftersom vi är en ungdomsorganisation ser vi gärna att du är i åldern 18-30 år.
Minimiåtagande: 
3 timmar/veckan (ca 2 timmar aktivitet och 1 timme planering/samordning)

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Volontärarbete
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Volontärarbete