Inaktiv platsannons

Anläggningschef i Nyköping

 Anläggningschef till Vattenfall Heat Idb... Idbäckens kraftvärmeverk producerar värme och el till kunder i Nyköping med omnejd. Organisationen är uppdelad i två avdelningar; Produktion och Underhåll. Verksamheten är milj...

Om tjänsten

 Anläggningschef till Vattenfall Heat Idbäcken

Idbäckens kraftvärmeverk producerar värme och el till kunder i Nyköping med omnejd. Organisationen är uppdelad i två avdelningar; Produktion och Underhåll. Verksamheten är miljöcertifierad enligt EMAS och ISO samt certifierad gentemot arbetsmiljölagstiftningen. Produktionen uppgår till cirka 100 GWh el och 300 GWh värme och sker i huvudsak med biobränsle.

Dina arbetsuppgifter som Anläggningschef
Anläggningschefen ingår i ledningsgruppen för generation Sweden och är resultatansvarig för enhetens anläggningar. I rollen ingår även att företräda verksamheten lokalt.De huvudsakliga arbetsuppgifterna innebär ansvar för:

  • Investeringsbudget.
  • Övergripande personalansvar.
  • Utveckling av anläggningarna.
  • Övergripande ansvar för drift – och underhållsplanering.
  • Effektivisering av verksamheten.

Dina kvalifikationer som Anläggningschef
Vi söker dig som har dokumenterade ledaregenskaper och som tidigare arbetat med resultatansvar. Du har en teknisk bakgrund och har en relevant högskola/universitet utbildning. Du har även god förståelse för ekonomi och nyckeltal. Vidare är du en ordningsam och målinriktad ledare som vill skapa resultat och brinner för att leda, utveckla och inspirera dina medarbetare. Det är viktigt att du är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard och lägger stor vikt vid att dessa efterlevs. Vi ser också att du har erfarenhet av IT och stödsystem. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Som person är du trygg, stabil och med god självinsikt. Du har ett bra förhållningssätt och är van vid att anpassa dig till olika givna situationer, vidare är du van vid att ta initiativ och att sätta igång aktiviteter som sedan leder till att resultaten uppnås. Det förutsätts också att du är utåtriktad, socialt aktiv och smidig i din yrkesroll.

Placeringsort: Nyköping

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Nyköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Nyköping | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)