Inaktiv platsannons

Kundansvarig Regionnät – Vattenfall Eldistribution AB i Jokkmokk

Om tjänsten

En spännande vardag – för en fossilfri framtid. Hos oss får du vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och skapa framtidens elnät.

 
Har du stort kundfokus och en hög grad av affärsmässighet? Vi söker dig som vill bli vår nästa kundansvarig för regionnätsaffärer inom Vattenfall Eldistribution!
 
Du kommer tillhöra gruppen Företagsrelationer Regionnät som består av 21 medarbetare fördelat på orterna Solna, Luleå och Trollhättan. Vi ansvarar för kundrelation och avtal med befintliga och nya kunder till Vattenfalls Regionnät. Det är ett spännande arbete i en infrastruktur som är nödvändig för att möjliggöra anslutning av förnyelsebar produktion och ny elintensiv industri i Sverige. Totalt finns ca 200 kunder anslutna till vårt Regionnät.
 
Du kommer
Inledningsvis att arbeta med flytt av anläggningar och nyanslutning av förnyelsebar produktion samt industrier/datacenter. Som en del av samhällets infrastruktur kan vi ibland behöva flytta på anläggningar för att ge plats för annan verksamhet. Där hanterar du kunddialog och avtal för specifika projekt. Detsamma gäller när nya kunder vill etablera sig inom vårt verksamhetsområde. För projekten bildas en grupp med olika kompetenser där du ansvarar för kunden och de andra för den tekniska lösningen och genomförandet av byggnation. I rollen ingår även att behålla kundansvaret för kunden när anslutningen är klar och verksamheten är igång. På sikt finns möjligheten att växa i arbetsuppgifterna och ta ännu större kundansvar och/eller leda interna utvecklingsprojekt.
 
Vidare kommer du att:
• Upprätthålla en långsiktig relation med några av våra största företagskunder och vara länken mellan kunden och Eldistribution
• Samarbeta och finna lösningar på kundens förfrågan tillsammans med kollegor från andra grupper inom organisationen
• Skriva offerter och avtal vid nyanslutningar och förändringar i nätet
• Delta i dialoger med kund
• Medverka i interna projekt för verksamhetsutveckling
• Arbetet utförs i huvudsak i MS-Office och SAP
 
Vi söker dig som
• Har en universitets- eller högskoleutbildning inom teknik, juridik eller ekonomi.
• Har relevant arbetslivserfarenhet från en kundnära roll och från att arbeta i projekt/team
• Har goda kunskaper i Officepaketet
• Talar och skriver på svenska och engelska obehindrat
• Har B-körkort
 
Det är meriterande om du
Har branschkunskap inom elkraft och/eller kunskap inom avtalsjuridik
 
Som person är du bra på att samarbeta och du trivs med att självständigt driva ditt arbete framåt och att fatta egna beslut. Du ser möjligheter både vad gäller ekonomi och teknik och driver dina frågor på ett affärsmässigt sätt. Vi lägger också stor vikt vid att du är stabil och har en personlig mognad samt att du har lätt för att kommunicera både skriftligt och muntligt. Du är ansvarstagande och utgår ifrån ett strukturerat arbetssätt.
 
Vi erbjuder
Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle så erbjuder vi en arbetsplats med goda möjligheter till utveckling. Vi uppmuntrar dig som vill komma vidare och utforska nya områden inom företaget. Med vår karriär- och utvecklingsmodell vill vi skapa tydlighet i vilka möjligheter du har att utvecklas i den inriktning du vill. Det är viktigt att hela livet fungerar och därför är vi måna om att våra medarbetare upplever en god balans mellan arbete och fritid. Vi är övertygade om att mångfald och inkludering leder till nytänkande, förbättrade affärsresultat och ökat engagemang och vi strävar efter att representera mångfalden bland våra kunder och samhället vi verkar i.
 
Läs mer om oss på:  
 
Ö

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Jokkmokk
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Jokkmokk | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)