Inaktiv platsannons

Dialect Skövde söker Elektriker

Dialect Skövde söker... Dialect Skövde startades i början av 90-talet, och har en historia inom telefoni. Verksamheten i Skövde/Skaraborg drivs av ett privat bolag som är en franchisetagare inom den rikstäckande Dialectkedjan.

Om tjänsten

Dialect Skövde söker Elektriker

Dialect Skövde startades i början av 90-talet, och har en historia inom telefoni. Verksamheten i Skövde/Skaraborg drivs av ett privat bolag som är en franchisetagare inom den rikstäckande Dialectkedjan.

Vi är i dagsläget 30 IT-intresserade medarbetare som utgår från Skövde och levererar allt från outsourcad IT-avdelning till eget bredband, utvecklingstjänster, infrastruktur och konsulter.
Bolaget är just nu inne i en kraftig expansionsfas, och vi söker ständigt efter begåvade kollegor. Hos oss ger vi dig möjligheter till din fortsätta utveckling. Läs mer på .


Är du utbildad elektriker? Har du lätt för att skapa kontakt och tycker det är viktigt att ge ett bra kundbemötande? Vi söker nu en elektriker som vill arbeta som montör/installatör hos oss.

Arbetsbeskrivning
Du får en chans att självständigt bygga och utveckla din roll som montör/installatör på ett företag med ett starkt och tydligt kunderbjudande. Vi erbjuder även ett spännande och omväxlande arbete med trevliga kollegor.

Arbetsområdet är brett men innehåller bl.a.

  •   Installation av datanät, både koppar och fiber
  •   Installation av teknisk utrustning såsom routrar, switchar och trådlös utrustning
  •   Elinstallationer

Du kommer utgå från vårt kundcenter i Skövde och B-körkort är ett krav.
Tjänsten är på heltid med tillträde så snart som möjligt.

Vem är du?
Du som söker är som minst utbildad gymnasieelektriker eller har en motsvarande vuxenutbildning med inriktning installationselektriker. Du får gärna ha några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter med det är inget krav. Har du erfarenhet från elinstallation är det meriterande. Du behöver kunna behärska svenska mycket väl i både tal och skrift.
Du har lätt för att skapa goda relationer med kunder och för att samarbeta med andra. Du har en hög arbetsmoral, är noggrann och sugen på ett varierat arbete. Viktigt är att du är serviceinriktad och anstränger dig för att leverera bra lösningar för våra kunder.
Det kan från och till vara högt tempo i arbetet så det är viktigt att du trivs i en miljö där det är mycket att göra, att du är flexibel och ser möjligheter, både när du jobbar självständigt och i team.

På Dialect erbjuder vi dig

Du får en chans att självständigt bygga och utveckla din roll som montör/installatör på ett företag med ett starkt och tydligt kunderbjudande. Vi erbjuder även ett spännande, roligt och omväxlande arbete med trevliga kollegor.

Start: Omgående/ enligt överenskommelse

Tjänsten omfattar: Heltidstjänst tillsvidare

Placeringsort: Dialect Skövde, Gesällgatan 1 

Kontaktperson
I denna rekrytering samarbetar Dialect Skövde med Experis, en del av ManpowerGroup.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Peter Willbo på e-post peter.willbo@dialect.se.

Då vi i denna rekrytering arbetar med löpande urval rekommenderar vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!


Jobbar du redan på Dialect?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

Publicerad den

18-06-2019

Extra information

Ort
Skövde
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Skövde | Västra Götalands län | IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis