Inaktiv platsannons

Account Manager till Scanomat i Malmö

Nu söker vi på Scanomat en drivande, alert och engagerad säljare till distrikt...... Man måste ha förståelse för B2B, gärna ha ett bra nätverk i distriktet och ha en...

Om tjänsten

Nu söker vi på Scanomat en drivande, alert och engagerad säljare till distrikt Stockholm

Arbetsbeskrivning
Man måste ha förståelse för B2B, gärna ha ett bra nätverk i distriktet och ha en positiv attityd.  Att vara glad som person och se möjligheter där andra ser hinder är önskvärt. Har du erfarenhet av kaffebranschen är det en fördel men inget krav. Viktigast är din attityd och energi. Man måste vara lösningsorienterad då det handlar om unika kaffemaskiner. .Att vara självgående med driv är självklart.
Du kommer att jobba i kaffebranschen och sälja in kaffelösningar, serviceavtal samt ingredienser till olika branscher. 

Arbetsplatsbeskrivning
Vem är Scanomat? Scanomat är ett dansk bolag med huvudkontor i Kokkedal där man utvecklar och tillverkar kaffelösningar för kontor, HoReCa, industri osv.  I Sverige finns distriktskontor i Malmö, Göteborg, Örebro, Linköping, Stockholm och Boden. Vi har även återförsäljare i Kalmar, Dalarna och Gotland. 

Scanomat
Scanomat erbjuder några av marknadens mest unika kaffelösningar. Den unika TopBrewer är premium/High End speciellt för kontor och hotell, konferens och andra som gillar en modern och unik kaffelösning. Vi har även andra unika kaffemaskiner i vårt sortiment. Kolla på 

Vi är inne i en spännande utveckling där mycket händer.
Kolla gärna på vår hemsida: 

Kvalifikationer
Till distrikt Stockholm söker vi nu man/kvinna som vill vara med att utveckla och bearbeta såväl nuvarande samt nya kunder.  Det krävs hårt arbete och stort engagemang, men det är ett roligt och utvecklande jobb med stora möjligheter att påverka sin vardag och även företaget.  Man är inte ensam för vi samverkar tillsammans mellan distrikten.

Personliga egenskaper
Vi kommer lägga mycket stor vikt vid personlig lämplighet. Vi söker dig som är strukturerad, noggrann och ansvarskännande. Det är viktigt att du har en positiv grundinställning och att du har en god samarbetsförmåga och gott omdöme. Du måste vara pålitlig och flexibel och kunna ta egna initiativ. Det skall vara självklart för dig att ge en god service.

Anställningen:
- Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning om sex månader
- Arbetstid: Heltid
- Telefon, iPad, dator och tjänstebil ingår.
- Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan:
Känner du för en ny utmaning och passar in på beskrivningen så är det bara att söka med bifogat CV och personligt brev! Vi kommer att gå igenom ansökningarna löpande och kan komma att anställa tidigare än sista datumet som är 15 september 2018.

Fakta om företaget   Scanomats historia När Scanomats grundades för mer än 50 år sedan, skedde detta i lokaler i ett mindre garage. Garaget byttes dock, i takt med de växande framgångarna, snabbt ut mot mera passande lokaler i Glostrup. Härifrån växte verksamheten sig större och större. Scanomat lanserade världens första helautomatiska Cappuccionomaskin 1985. Sedan dess har verksamheten utvecklats och designat nya driftssäkra och ekonomiska maskiner, alltid med hög kvalitet som främsta uppgift. När Scanomat i årsskiftet 1991/1992 flyttade till en ny adress i Kokkedal, var det till lokaler som var specialanpassade för den växande verksamhetens föränderliga behov. De nya lokalerna inreddes så att de kunde hysa tillverkning, lager, serviceavdelning, forskning- och utveckling, visningslokal och administration.

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej