Inaktiv platsannons

Vaktmästare/ekonomibiträde på skyddat boende i Malmö

Vaktmästare/ekonomibiträde på skyddat... I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har...

Om tjänsten

Vaktmästare/ekonomibiträde på skyddat boende

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

I Arbetsmarknads- och socialförvaltningen är vi cirka 2 200 medarbetare som arbetar med arbetsmarknadsfrågor, socialtjänst och socialt arbete, lokalt geografiskt utvecklingsarbete och trygghetsfrågor. Tillsammans formar och utvecklar vi en verksamhet som svarar an mot de utmaningar och möjligheter Malmö stad står inför, nu och i framtiden.

Kriscentrum boende är ett skyddat boende för våldsutsatta med eller utan barn i behov av skydd inom vår verksamhet Social Resurs. Alla placeringar föregås av beslut från socialtjänsten och kan ske såväl planerat som akut. Kriscentrum Boendes personal är behjälpliga i bedömningen kring skyddsbehovet och under hela placeringstiden samarbetar Kriscentrum Boendes personal nära placerande socialsekreterare.

ARBETSUPPGIFTER
Som ekonomibiträde/vaktmästare på boendet kommer du ansvara för och genomföra vaktmästeri- och ekonomibiträdesuppgifter inom verksamheten.

Exempel på arbetsuppgifter är tagg, larm och nyckelhantering, enklare reparationer. flytt och möblering, iordningsställa rum, gemensamma utrymmen, lägenheter, inköp i butik, installera viss teknisk utrustning, hämta och ta emot varor samt posthantering och förrådsinventering.

Tjänsten innefattar även arbetsuppgifter av mer administrativ karaktär såsom att administrera felanmälningar och beställningar samt kontorsarbete i form av kopiering och scanning. Arbetsuppgifter som rör driften av boendet innefattar även städning samt förberedelser av frukost och fika.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har:

• Avslutad gymnasial utbildning
• Erfarenhet av administrativt arbete
• B-körkort
• Grundläggande datorvana och kunskap i de vanliga kontorsprogrammen, t.ex. Word och Excel
• God svenska i såväl tal som skrift

Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter som nämns i annonsen, kvinnofridsfrågor samt arbete på boende och inom socialtjänsten är meriterande. Även språklig kompetens, utöver det svenska språket, är meriterande.

Vi tycker att det är viktigt att du är engagerad i ditt arbete och att du är stabil och trygg i dig själv. Du är van att hantera förändringar och är flexibel i ditt sätt att arbeta eftersom arbetsuppgifterna varierar från dag till dag. Det är också viktigt att du självständigt kan planera arbetsuppgifterna, lösa problem samt ta egna initiativ i arbetet. Arbetet innebär daglig kontakt med personal samt familjer i boendet varför en god kommunikativ förmåga, hög servicemedvetenhet och ett bra bemötande är nödvändigt.

ÖVRIGT
Arbetet är förlagt till dagtid. Endast kvinnor kan komma att anställas då tjänstens placering är vid ett skyddat boende. Utdrag ur Polisens misstanke- och belastningsregister begärs av den som erbjuds anställning.

Vi kommer att påbörja urvalsarbetet under ansökningstiden och intervjuer kommer att ske löpande

Vi ser fram mot ansökan!

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Det innebär att vi inte behandlar din jobbansökan konfidentiellt. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anger i annonsen.

Dela detta jobb

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej