Inaktiv platsannons

Projektledare Peab Bostad i Trollhättan

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 51 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Om tjänsten

Projektledare Peab Bostad

Peab Bostad AB är en av Sveriges största bostadsutvecklare och en del av Peabkoncernen. Vi är ca 150 medarbetare och har en omsättning på ca 6 miljarder. Vi söker nu en Projektledare för utveckling av våra bostadsprojekt i vårt norra distrikt inom region väst med utgångspunkt i Trollhättan eller Uddevalla. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med intressanta projekt, inspirerande kollegor och stora utvecklingsmöjligheter. Följ med på vår resa till att bli Sveriges bästa bostadsutvecklare!

Om tjänsten

Som Projektledare ansvarar du, tillsammans med distriktschef, för enskilda projekt från start till mål. Du representerar bostadsutveckling i plan- och bygglovsprocesser, upprättar kalkyler för hela projektet och följer upp och utvärderar dessa. Du ansvarar också (i samarbete med övriga inom projektet) för ingående handlingar såsom ritningar, beskrivningar, ekonomisk plan, försäljningsplan, marknadsbevakning, affärsutveckling och kundkommunikation samt tekniska och ekonomiska avstämningar och utvärderingar.

Kravprofil

Vi vill att du har en ingenjörsexamen med önskvärda erfarenheter från bostadsutveckling, bostadsrättshantering, projektering och bostadsproduktion. Du har ett helhetsperspektiv och arbetar strukturerat och självständigt, där affärsmässighet och ekonomi är naturliga komponenter. Att du är resultatfokuserad, kundorienterad och aktivt vill medverka i vårt utvecklings – och förändringsarbete är en förutsättning. Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Placeringsort är Trollhättan och du rapporterar till Distriktschefen. Tjänsten innebär resor inom hela distriktet (Fyrbodal – Göteborg/Bohuslän samt Skaraborg)

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Trollhättan
Typ av jobb
Kontor / Administration , Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej