Inaktiv platsannons

Data Engineer i Stockholm

Nordens ledande medieföretag med över 200 års erfarenhet av mediemarknader i förändring. Vi söker nu dig som är villig att hjälpa oss utveckla vår verksamhet.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Vill du vara med och bygga en mer datadriven och personaliserad användarupplevelse i ett av Sveriges största kommersiella mediehus?

TV-tittarmönstret har förändrats i och med övergången från tablåstyrda kanalsändningar till konsumtion online, där användare blivit mer aktiva i när var hur och på vilket innehåll de tittar. Vi i datateamet vill förbättra den personaliserade upplevelsen genom att bygga rekommendationsstöd för våra kunder, så att de lättare kan upptäcka relevant innehåll och kunna anpassa vad som lyfts fram i tjänsten för varje individ. För att uppnå det behöver vi både samla in, harmonisera, berika och kategorisera datat om allt vårt innehåll, men också vad våra användare tittar på och är intresserade av.

Låter det om en spännande utmaning?

Vi är ett team av utvecklare och data scientists som jobbat med att bygga en rik dataplattform på modern teknik, så som Google Cloud Platform, Apache AirFlow, TensorFlow och Kubernetes. Vi har stor frihet under ansvar och väljer lösning och programmeringsspråk efter det problem som ska lösas, till exempel datarensning och transformering i Java eller schemaläggning och orkestrering i Python. Vi jobbar tillsammans och iterativt fram våra lösningar och diskuterar öppet olika alternativ.

Vem är du?

Vi tror att du känner dig bekväm med Javautveckling och SQL och vill hålla dig uppdaterad kring hur språken utvecklas, men samtidigt vill lära dig andra programmeringsspråk och nya verktyg. Du gillar utmaningar så som att läsa in stora mängder data på ett tidsoptimalt och distribuerat sätt, kunna hantera data av okänd kvalitet på ett felsäkert sätt, kunna processa och lagra känsligt data på ett säkert sätt, eller hur man kan berika och automatisk kategorisera data för att bli mer användbart. Du gillar att jobba i team, både under designen av lösningen, under utvecklingen och när lösningen ska verifieras.

Har du redan kunskapar inom Google Cloud Platform och/eller att bygga data pipelines är det ett stort plus!

Om oss

Vi erbjuder en modern arbetsplats, både när det kommer till de fysiska lokalerna samt arbetssätt och teknikval. Hos oss får du goda förutsättningar att balansera arbets- och privatliv. Vi sitter i nyrenoverade lokaler och vi har bl.a. en egen friskvårdavdelning med gym samt träningsklasser.

Vi är nyfikna på vem du är, vad du kan och vad du vill. Vi ser fram emot din ansökan och ber dig inkludera CV eller LinkedIn-profil.

För frågor om tjänsten kontakta:

Sofia Broberger, rekryterare,
Dan Levy, Head of Data, dan.levy@bonnierbroadcasting.com

Tjänsten ingår i Unionens avtalsområde och fackliga frågor besvaras via mejl till .

Urval och intervjuer sker löpande.

Några av våra medarbetare
Josefine
Systemutvecklare
"Det finns en hög tilltro till medarbetarnas kunskap och kompetens."
Elnaz
Androidutvecklare
"Det bästa med att jobba på Bonnier Broadcasting är alla professionella och engagerade kollegor."
Vi har riktigt bra förmåner
  • Vi bygger nästa generations tv-upplevelse

  • Två av marknadens mest använda streamingstjänster

  • Eget ansvar med möjlighet att prova nya saker

  • Nyrenoverat huvudkontor

  • Lättillgänglig och bred träning på arbetsplatsen

  • En del av Bonnier

Publicerad den

16-06-2019

Extra information

Ort
Stockholm
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis