Inaktiv platsannons

Receptionist ICA Hacksta Västerås

ISS Facility Services vision är bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Om tjänsten

KA Private är ett affärsområde där ISS har samlat alla sina stora nyckelkunder inom privat sektor. Det är inom detta område som ISS strategiskt vill växa och utveckla sina affärer. Till våra nyckelkunder levererar vi alla servicetjänster som behövs i en fastighet för att kundens medarbetare ska kunna få en positiv och effektiv arbetsmiljö. Tjänsterna sträcker sig från säkerhet och tekniskt underhåll till reception, städ och kontorsservice.

Arbetsbeskrivning:
Till vårt uppdrag för ICA Hacksta i Västerås så söker vi nu en serviceinriktad och ordningsam receptionist med en fallenhet för service och som har en utpräglad lagspelarkänsla. Uppdraget bedrivs inom ramen för en integrerad servicelösning där man har sitt ansvarsområde, vilket i det här fallet är reception, men att man även har andra medarbetare verksamma inom lokalvård, verksamhetsservice och fastighetsteknisk drift.

Egenskaper och personlighet:

Du är en ansvarstagande och serviceinriktad person som gillar att arbeta efter målet nöjd kund, i syfte att upprätthålla goda och långsiktiga affärsrelationer. Som person besitter du en god social förmåga och har en naturlig fallenhet för att leverera service i världsklass. Vidare är du en god ambassadör för företaget och delar våra värderingar ärlighet, entreprenörskap, ansvar och kvalitet.

Du är en proaktiv initiativtagare som gillar att jobba med förbättringar och utveckling och du är beredd att rycka in där det behövs och ser vad som behöver göras. I övrigt så är du en självständig lagspelare som både kan planera dagen efter egen och andras kalendrar och behov och du är beredd att ta ett stort eget ansvar och är van vid kund- och leverantörskontakter

Kvalifikationer:
- Lägst gymnasieutbildning.
- Allmän datorvana.
- God kommunikativ förmåga.
- Mycket god Svenska i tal o skrift. även goda kunskaper i Engelska
- Serviceinriktad och Ansvarstagande.
- Positiv och Självgående.
- Erfarenhet från reception är meriterande

Övrigt:

Tjänsten är tillsvidare (provanställning) med 50% anställningsgrad, mertid  förkommer vid arbetstoppar samt frånvaro. Arbetstider : 7.00-11.00 detta kan diskuteras vid anställning.

Har du frågor om tjänsten?
Har du frågor vänligen kontakta:

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstidens slut.
Välkommen med din ansökan, samt cv!

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Västerås
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej