Inaktiv platsannons

Sågverkschef SCA i Sundsvall

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Sågverkschef Tunadals sågverk

Är du en inspiratör, framtidsskapare och energispridare? Gillar du att skapa värde tillsammans med ditt team och får energi av att se människor att växa? Ser du alltid möjligheter till förbättring? Då är tjänsten sågverkschef på Tunadals sågverk kanske något för dig?


SCA Wood är en av Europas ledande leverantörer av träbaserade produkter med en årlig produktion på 2,1 miljoner kubikmeter. Produktsortimentet kompletteras med service och distributionslösningar till kunder inom träindustri och byggvaruhandel.

Din nästa utmaning

Sågverkschefens arbetsuppgifter är att tillsammans med sågverksledningen och medarbetarna på sågverket driva den fortsatta utvecklingen av Tunadals sågverk. Vi har en av Europas modernaste såglinjer och vi vill att du är med och bidrar till att nå nya höjder i en stark och framåtblickande organisation.


Som sågverkschef har du det övergripande ansvaret för verksamheten och dess resultat. Ditt fokus ligger på arbetsmiljö, produktivitet och kvalitet. Du leder arbetet i ledningsgruppen för sågverkets olika funktioner, rapporterar till Affärsområdeschef för SCA Wood och ingår i SCA Woods ledningsgrupp.


Arbetsuppgifter:
- Arbeta kontinuerligt med hälsa och säkerhet
- Leda verksamheten genom ett coachande förhållningssätt
- Ansvara för strategiplanen och sågverkets resultat
- Coacha din medarbetare för att optimera deras prestation och utveckling
- Driva ständiga förbättringar för ökad prestation och lönsamhet
- Ansvara för affären och produktionen

Vem är du?

Vi söker dig som är driven, handlingskraftig och ansvarsfull. Som ledare är du kommunikativ och engagerad och har en drivkraft att nå uppsatta mål. Du är proaktiv, resultatinriktad och tillsammans med dina medarbetare arbetar ni fokuserat på ständiga förbättringar och säker arbetsmiljö.


Vi söker dig som har en akademisk utbildning eller har motsvarande erfarenhet. Du har goda ledarerfarenheter och vi ser gärna att du har erfarenhet från sågverksbranschen och/eller annan tillverkningsindustri. Du är en lagspelare och i relationen med dina ledare och medarbetare skapar du förtroende, tillit och visar stor integritet. Som person är du kommunikativ, intresserad av människor och processer, organiserad och uthållig. I rollen som ledare strävar du efter att få medarbetare att växa och skapar god teamkänsla. Din personlighet och ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden: Respekt, Högklassighet och Ansvar.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder ett arbete där varje dag är stimulerande, varierande och händelserikt. Du kommer jobba i ett team med engagerande kollegor. Hållbarhet, innovation och omtanke genomsyrar allt vi gör inom SCA och därför är vi intresserade av individer som vill göra skillnad och vågar tänka nytt. På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

Publicerad den

08-04-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundsvall | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)