Inaktiv platsannons

Skogstekniker - Vattenfall Services i Luleå

Om tjänsten

Vill du vara med och utveckla ett Vattenfall Services som växer? Affärsområde Skog & Mark söker nu tre skogliga tekniker till två avdelningar med placering i Östra Götaland, Västra Götaland och Norra Norrland. Vi som arbetar inom Skog & Mark genomför skogliga projekt på Vattenfalls och andra ledningsägares anläggningar. Projekten består i huvudsak av underhåll och breddningar av befintliga skogsgator samt skogligt intrång vid nybyggnation av kraftledningar.
 
Din roll
Tjänsten innebär i huvudsak att du arbetar i fält med uppgifter så som stämpling, värdering av skog och åkermark samt värdering av skador efter utförda entreprenader. I uppdragen ingår även viss röjning/ trädfällning och kundärenden gällande farliga träd intill ledning.
 
Som skoglig tekniker är du arbetsledd av projektledare. Uppdragen innebär även kontakter med kunder, markägare, entreprenörer och i vissa fall kommuner och myndigheter. Tjänsten innefattar resor främst inom avdelningens geografiska område med övernattningar vid längre avstånd. 
 
Dina kvalifikationer
Du som söker har flera års praktisk erfarenhet av att arbeta inom området med goda kunskaper inom stämpling, värdering och fällning. Alternativt en skoglig utbildning som skogstekniker eller motsvarande. Det är meriterande med erfarenhet från elkraftsbranschen och arbete invid kraftledningar. Vi lägger för denna befattning stor vikt vid dina personliga egenskaper.
 
För att bli framgångsrik i det här arbetet och för att trivas i gruppen, besitter du en mycket god social förmåga. Du talar och skriver svenska, gärna också engelska. Det är ett krav att du har god datorvana och B-körkort.
 
Vi ser fram emot din ansökan med CV och personligt brev senast den 23 September. 
 
Frågor
Avdelning Syd: Rekryterande chef Claes Wange, Motala tel. 070 602 71 78
Rekryterare Sofie Arnesson tel. 072 452 45 82
 
Avdelning Nord: Rekryterande chef Magnus Granbom, Sundsvall, tel. 070 325 10 98
Rekryterare Jenny Lundberg tel. 076 140 57 73
 
Fackliga representanter
Anders Sundqvist Unionen
Joel Hersan SEKO
Torbjörn Blom Akademikerna
Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.
 
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning. 
 
Vattenfall Services är ett av Sveriges ledande företag inom underhåll och byggnation av el- och energianläggningar. Vi utför även drift och underhåll av kraftanläggningar för el- och värmeproduktion, genomför underhållsarbete åt industrikunder och erbjuder tjänster inom belysning, energieffektivisering och mätning. Våra drygt 1 600 medarbetare finns på ett 90-tal orter i Sverige. Bland våra kunder finns nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. Läs mer på www.vattenfallsevices.se
 
Vår företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation
 
Följ oss gärna!
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – vattenfallservices
 
Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll och säkerhetsintervju i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Luleå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Luleå | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)