Inaktiv platsannons

ÅF i Göteborg söker nu en junior miljökonsult inom förorenade områden

ÅF i Göteborg söker nu en junior miljökonsult inom förorenade omr... Om... Affärsområde Vatten & Miljö sprudlar av energi, tillväxt och framåtanda – Vi vill nu bli fler! Är du en engagerad och driven person som...

Om tjänsten

ÅF i Göteborg söker nu en junior miljökonsult inom förorenade områden Om jobbet

Affärsområde Vatten & Miljö sprudlar av energi, tillväxt och framåtanda – Vi vill nu bli fler!

Är du en engagerad och driven person som trivs i en roll med ett brett kontaktnät? Är du redo för en ny utmaning där din goda kompetens inom vatten & miljö kommer väl till användning? Vi växer på ÅF och söker nu en till miljökonsult inom förorenade områden. Är det dig vi söker?

Idag är vi fler än 160 kollegor som jobbar med spetskompetens inom förorenade områden, miljö & hållbarhet och vatten. Vi vill bli fler drivna medarbetare. Vi vinner nya uppdrag samtidigt som våra nöjda kunder fortsätter ge oss förtroende i nya uppdrag.

Vi utför uppdrag från början till slut inom såväl industri- som infrastruktur. Exempel på uppdrag kan vara miljökontroller, miljötekniska markundersökningar, teknikansvarig miljö, byggplatsuppföljning inom infrastruktur, materialinventeringar i byggnader, anmälnings- och

Vill du också bli del av ett vinnande team där vi sätter konsulterna och deras utveckling i centrum av vår verksamhet? Välkommen med din ansökan till oss redan idag!

 

Vem är du?

Till vår sektion Förorenade områden i Väst söker vi nu dig som har något eller några års relevant arbetslivserfarenhet inom vårt tjänsteområde. Genomgångna SGF-kurser eller motsvarande är meriterande.

Som person ser du möjligheter och är nyfiken på vårt tjänsteområde och tillsammans med oss vill du vidareutveckla verksamheten. Du har lätt för att knyta kontakter och är mån om relationer samt drivs av att hitta nya affärsmöjligheter. Tjänsten omfattar bland annat fältarbete i form av exempelvis provtagningar och saneringar samt projektarbete med sammanställningar från fältarbetet, resultatrapporter och olika myndighetsdokument. Du kommer ha kontakt med både kunder och tillsynsmyndigheter.

B-körkort är ett krav och placeringsort för tjänsten är ÅFs kontor i Göteborg (Grafiska vägen).

Vi erbjuder

Vi söker dig som vill vara en del av ÅFs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.

ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Vi går löpande igenom ansökningarna och utför intervjuer så välkommen in med din ansökan idag! Tillträdelsedag är enligt överrenskommet.

Om företaget

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.

ÅF Making Future.

Publicerad den

08-04-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)