Inaktiv platsannons

Redovisningschef till Tibnor i Stockholm

Om tjänsten

SJR söker för Tibnors räkning en engagerad och lyhörd redovisningschef till kontoret i Solna. Är du analytisk, noggrann och utmanas av att driva förändringar – då är kanske du den vi söker. Varmt välkommen med ditt CV!

Tibnor förser industrin i Norden och Baltikum med stål och metaller. Vi är samlingspunkten för smartare lösningar, där vår kompetens och potential möter våra kunders och leverantörers. Tillsammans gör vi den nordiska industrin ännu starkare. Tibnor är ett dotterbolag till SSAB. Vi har 1100 anställda och finns i 7 länder. År 2017 omsatte vi 7,8 miljarder SEK. För mer information: Följ med oss även i sociala medier: Facebook, Twitter och LinkedIn.

Arbetsuppgifter:
I rollen som redovisningschef kommer du att arbeta övergripande och koncerninriktat med redovisning. Du kommer att leda och fördela det dagliga arbetet för fyra medarbetare på ekonomiavdelningen genom ett ansvarsfullt och närvarande ledarskap. Som redovisningschef kommer du även att ansvara för att kontinuerligt driva förbättringar av företagets processer och system.

Kortfattat innebär rollen följande ansvarsområden:

  • Koncernredovisning
  • Kvalitetssäkring av budget och prognosmaterial
  • Månads-, kvartals- och årsbokslut
  • Årsredovisning
  • Statistikrapportering internt och externt
  • Kontakt med revisorer, myndigheter och interna intressenter


Bakgrund och erfarenheter:
Akademisk utbildning inom ekonomi.
Som person ser vi gärna att du är analytisk, ansvarsfull och van vid att ta initiativ. Du har dokumenterat goda ledaregenskaper och en god självkänsla där du både kan ge och ta konstruktiv feedback. Du strävar ständigt mot att driva företaget, verksamheten och ditt team framåt. 

För att söka rollen som redovisningschef bör du ha god systemvana. Du ska även vara en van användare av Excel och det övriga Officepaketet. Du talar och skriver både svenska och engelska flytande. Meriterande är om du har erfarenhet av koncernredovisning.

Tibnor sitter i fina lokaler i Solna nära tunnelbana och pendeltåg. Som anställd får du ta del av förmåner såsom friskvårdsbidrag och personalklubb som anordnar olika aktiviteter för personalen.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb