Inaktiv platsannons

Ekonomiassistent till Göteborgs Handelsstål AB

Om tjänsten

Om företaget
Göteborgs Handelsstål AB är ett medelstort fåmansbolag med stora visioner. Hos oss jobbar vi alla tillsammans, det innebär mycket egenansvar samt bra samarbetsförmåga. Göteborgs Handelsstål har sålt stål i mer än 30 år och vi förväntar oss att stärka vår ställning i branschen kommande år. Som ekonomiassistent hos oss kommer du via dina arbetsuppgifter ta del av hela verksamheten, vilket är lärorikt, roligt och omväxlande. Ta chansen att följa med på vår resa.

Vi söker nu en ekonomiassistent till en heltidstjänst till vårt kontor på Hisingen.

Ansvarsområden
I din roll som ekonomiassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att bestå av löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontra, avstämningar, fakturering, påminnelser, kontering och allmän kontorsadministration. Vi arbetar i Visma Global.

Din profil
Vi söker dig som är gymnasieekonom med några års erfarenhet av löpande bokföring från mindre bolag. Viktigt är att du har med dig kunskap av momsregler och system. Du känner dig också trygg i att använda engelska i ditt arbete. Som person är du prestigelös, noggrann, flexibel och är villig att hugga i där det behövs liksom är ansvarstagande och har skinn på näsan.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb