Inaktiv platsannons

Administratör till Danske Banks fondförsäkringsbolag Danica Pension i Stockholm

Om tjänsten

 

Har du en stark serviceförmåga och gillar att arbeta administrativt? Vill du arbeta i en roll där du har varierande uppgifter där du supportar ett team med handläggare samt AML-advisors med olika uppgifter? Läs mer nedan!

Danica Pension är ett svenskt fondförsäkringsbolag som ingår i Danske Bank- koncernen. I rollen som administratör arbetar du nära handläggare samt AML-advisors. Här välkomnas du till ett team som präglas av lagkänsla och service. Behovet hos Danica Pension är långsiktigt och inleds med ett konsultuppdrag på 6 månader, därefter finns det väldigt goda chanser till förlängning.

I rollen som administratör hos Danica Pension kommer du arbeta i en stöttande roll där du hjälper avdelningen med administration kring Danicas affärsverksamhet. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av:

  • Registrera inkommande fullmakter
  • Samla in och scanna dokument som sedan ska arkiveras digitalt
  • Kontrollera nyregistrerade försäkringar, främst ur ett AML-perspektiv
  • Stötta Governance-avdelningen med granskning av dokument
  • Viss handläggning av försäkringar
  • Ansvara för dagliga posthanteringen och utdelning.

Som administratör hos Danica Pension kommer du arbeta i en varierande roll. Utöver arbetsuppgifterna ovan kommer du även att stötta med andra administrativa uppgifter. Tjänsten är en ny roll hos Danica Pension och du har därför chans att skapa och utveckla rollen under din tid hos dem.

Lämplig bakgrund
För att passa i rollen som Administratör tror vi att du är en serviceinriktad person som gillar att arbeta administrativt. Har du tidigare erfarenhet av administration och/eller service tidigare är det meriterande men inget krav. Du är prestigelös i ditt arbete och tar dig gärna an nya arbetsuppgifter. Du är flexibel och gillar att ställa upp för dina kollegor. Gruppen du tillhör är hjälpsamma och måna om varandra. Det här är rollen för dig som vill testa på många olika arbetsuppgifter!

Du talar och skriver svenska flytande och känner dig även bekväm med engelska.

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb