Inaktiv platsannons

Processtekniker till Scanias Motormontering Södertälje i Sodertalje

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2017 levererade vi 82 500 lastbilar, 8 300 bussar samt 8 500 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 120 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 49 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Traton Group. För ytterligare information, besök www.scania.com.

Om tjänsten

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Är du utbildad högskole-/civilingenjör med intresse för teknik och ett produktionssystem i världsklass?
Är du en person som tycker om utmaningar och brinner för utveckling?
Har du erfarenhet eller vill utvecklas vidare inom projektledning? Då passar du som Processtekniker på Scanias motormontering. Läs mer nedan och ansök redan idag!

Scania Motormontering monterar, provar och målar motorer till Scanias globala produktion. Vi är idag omkring 1000 personer och står framöver inför spännande utmaningar med introduktioner av nya motortyper. Vi är stolta över den senaste introduktionen av den nya lastbilsmodellen Scania Next Generation. Vi behöver bli fler och vi söker därför dig som vill ha ett spännande arbete i en dynamisk produktionsmiljö.

Dina arbetsuppgifter
Som Processtekniker kommer du lära dig att skapa och utveckla tekniska lösningar för en konkurrenskraftig produktionsprocess som levererar Scanias motorer med rätt kvalitet i rätt tid.

Du arbetar i ett antal projekt som bl.a. innebär:

  • Nyanskaffning och modifiering av produktionsutrustning.
  • Optimering av flöden.
  • Balansering av montage.

Du är en nyckelperson i den lokala ledningsgruppen där du kommer stödja och driva projekt mot ständiga förbättringar. Du kommer ha varierande arbetsuppgifter där det ingår att utveckla och optimera verksamheten gällande säkerhet, miljö, ergonomi och produktionseffektivitet.
I ditt arbete kommer du ha ett nära samarbete med produktberedning, produktionsunderhåll, global processteknik och flera av våra externa verktygsleverantörer.

Under din introduktionstid kommer du att tilldelas en handledare som du kan använda som stöd i frågeställningar som dyker upp och hjälper till att planera din introduktion. Teamet som du kommer tillhöra består idag av 8 processtekniker och du kommer erbjudas kontinuerliga avstämningar med mig som chef.
Hos oss är det en självklarhet med en god gruppdynamik för att sprida och dela kunskaper mellan varandra.

Du blir en viktig del av Scania – Scanias framgångar bygger till stor del på våra kärnvärden och sätt att arbeta, särskilt åtagandet om ständig förbättring och våra ledningssystem.
Tillsammans utgör dessa tillgångar “The Scania Way” och grunden för Scanias företagskultur. Detta ger Scania en stark ledarposition i en värld som alltmer kräver säkra, hållbara och effektiva transportsystem. Scanias kärnvärden definierar vår kultur, läs mer om dem på vår hemsida .

Läs gärna mer om

Din profil
Jag söker dig som har högskole- eller civilingenjörsutbildning med teknisk inriktning. Jag tror att du har erfarenhet av liknande tekniskt arbete eller är i början av din karriär. För att trivas i rollen behöver du tycka om att samarbeta, vara öppen och utåtriktad.

Som person är du engagerad i ditt arbete och du tycker att möten med människor är spännande och utvecklande. Du har ett drivande förhållningssätt och du är strukturerad. Du är även nyfiken på att lära dig nya saker och du är öppen för att saker kan förändras under projektens gång. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
En stor del i Scanias grundfilosofi är respekt för individen. Därför är mångfald en självklarhet och något vi ser som gynnande för teamet och företaget. 

Ytterligare information
Vill du veta mer är du välkommen att skicka Inmail till;
Maria Peterson https://www.linkedin.com/in/maria-peterson-1523651/

Urval och Intervjuer kommer att ske löpande, ansök senast den 17/11.

*

Publicerad den

18-06-2019

Extra information

Ort
Sodertalje
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis