Inaktiv platsannons

Affärsdrivande ljusdesigner i Uppsala

Affärsdrivande... Om... ÅF Lighting International är ett affärsområde inom ÅF som förändras snabbt efter behovet av våra kunder...

Om tjänsten

Affärsdrivande ljusdesigner Om jobbet

ÅF Lighting International är ett affärsområde inom ÅF som förändras snabbt efter behovet av våra kunder och anställda. Vi anser att vår historia huvudsakligen handlar om människor – djärva designers, ingenjörer, projektledare, visionära ledare och andra specialister som arbetar tillsammans, så att nya insikter och idéer kan växa till kreativa smarta lösningar som utvecklar samhället. Hos oss kommer du att bli en viktig kugge i vår satsning att befästa och vidareutveckla vår position som nummer ett på marknaden. Vi är en verksamhet där kvalité & kompetens högprioriterats och där kreativitet & erfarenhetsutbyte står i fokus. Vi lever och lär efter våra värdeord

”Brave Devoted Teamplayers”! 

ÅF Lighting är marknadsledande i Skandinavien och är även bland de största inom ljusdesign av såväl interiöra som exteriöra miljöer i Europa men verkar även globalt. I dagsläget är vi drygt 100 såväl juniora som seniora ljusdesigners och belysningsingenjörer från mer än 15 olika nationaliteter. Stockholmskontoret är det största enskilda kontoret med över 35 medarbetare. Arbetsklimatet präglas av flexibilitet, teamwork, innovation och framåtanda. Vi är involverade i många spännande projekt både i Sverige och internationellt. Vissa projekt är vi extra stolta över, exempelvis alla de som flerfaldigt vi vunnit Svenska och Norska Ljusdesignpriset för. Vi växer just nu väldigt mycket. Vill man ha en stor möjlighet att utvecklas eller ta nästa steg i sin karriär så är det hit till ÅF Lighting International man skall söka sig.

Vi söker nu en affärsdrivande ljusdesigner!

Vem är du?

Vi söker dig som är en senior affärsdrivande ljusdesigner med vana att ha en uppdragsledande funktion och älskar att få in nya affärer. Hos oss får du arbeta med såväl ljusdesign som gestaltningsfrågor, projektering och belysningsstrategier. Som affärsdrivande ljusdesigner som oss förväntas du tala flytande svenska & engelska medan andra språk är en merit. Du förväntas ha höga kunskaper inom ljusdesign, ha egna kundkontakter samt gärna ha en akademisk examen på mastersnivå inom ljusdesign eller inneha en motsvarande yrkeserfarenhet. Du bör föredra att arbeta med såväl interiöra som exteriöra miljöer men med rätt kandidat anpassar vi oss. Vi lägger mycket stor vikt vid personliga och sociala egenskaper.

Välkommen med din ansökan! Vi går igenom urvalet löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en ungdomlig arbetsplats med energi, framåtanda, flexibilitet och trygghet genom kollektivavtal. Arbetsplats erbjuds i såväl Uppsala, Liljeholmen som vid vårt HK i Solna eller en kombination av dem. Vi tycker att det är viktigt med en balans mellan arbete och fritid så vi försker i största möjliga mån alltid undvika övertidsarbete. Självklart har vi förmåner som flextid, friskvårdbidrag, jobbmobil, laptop, teambonus m.m. för samtliga medarbetare. För oss är det viktigt att vidareutveckla oss därför har vi tydliga karriärvägar inom ÅF. Vilken väg vill du ta? 

Gemenskap och en kultur som bygger på passion och lagspel främjar vi genom Club ÅF som erbjuder en mängd intressanta fritidsaktiviteter som ytterligare ett sätt att ha roligt med kollegor!

Om företaget

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.

ÅF Making Future.

Kontaktuppgifter för frågor

Ronnie Eriksson, Sektionschef
+46 105051995

Vi undanber oss vänligen alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Uppsala
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej