Inaktiv platsannons

DRIVNA INNESÄLJARE TILL BAMBORA I GÖTEBORG

Om tjänsten

Just nu söker vi flera positiva och drivna innesäljare till vår storsatsande kund Bambora i Göteborg. 

"Enkelt. Snabbt. Som betalningar borde vara!" Bambora är ett nytänkande och entreprenörsdrivet bolag som levererar smidiga betallösningar paketerade för bästa möjliga användarvänlighet. Deras kunder är alla bolag som hanterar betalningar, allt från blomsteraffären, kvarterskrogen till klädbutiken och näthandlaren. 

Företaget sitter i mycket trivsamma lokaler med en oerhört positiv och glad atmosfär. Det är ett bolag som satsar stort inte bara på tillväxt utan också på trivsel och arbetsmiljö.

Rollen
Som innesäljare arbetar du med försäljning utav bolagets produkter via telefon och skapar oslagbara helhetslösnignar för varje kund. Du bearbetar ett brett spann av branscher och kontakter som har gemensamt att de behöver smarta betallösningar. Du kommer att ingå i ett drivet och fokuserat säljteam och du rapporterar löpande till din teamleader. Du kommer också att få en ordentlig utbildning och kontinuerlig coachning och stöttning i ditt säljarbete. 

Start: Omgående enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid 08:00-17:00
Lön: Fast lön + provision

Din profil
Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet som Innesäljare. Du behöver ha god datavana. 

Stor vikt läggs vid affärsmässighet och förmåga att kunna planera och prioritera sin tid för bästa resultat. 

För att lyckas i rollen som innesäljare behöver du vara en person med mycket energi och positiv inställning. Att du dessutom är relationsorienterad, serviceminded och duktig på att skapa förtroende ser vi som självklart.

Intresserad?
Du söker tjänsten som Innesäljare via länken nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen. 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Carolina Jensen på 0733 84 48 50.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
GÖTEBORG
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej