Inaktiv platsannons

Ekonomichef rekryteras till EssMed i Stockholm

Ekonomichef rekryteras till... Om... EssMed är en ledande distributör av högkvalitativ utrustning samt produkter för ...

Om tjänsten

Ekonomichef rekryteras till EssMed

Om verksamheten

EssMed är en ledande distributör av högkvalitativ utrustning samt produkter för ögonkliniker och optiker som säkerställer en god och säker vård eller behandling för dess patienter och kunder. Vi har kontor och lager i Mölnlycke och säljer våra produkter i Sverige, Norge och Finland. Organisationen består av en sälj - och service organisation.

EssMed ägs av Indutrade AB som är noterat på Nasdaq Stockholm vilket säkerställer ett stabilt och långsiktigt ägande.

Arbetsbeskrivning

Vi vill nu förstärka vårt team med en driven ekonomichef som vill vara med och utveckla samt driva vår affär framåt. Du kommer i denna roll ensamt ansvara för fyra bolag där du arbetar brett med allt från löpande redovisning till bokslutsarbete. Då vi är ett litet team kommer du även ansvara för lagret där du bland annat kommer hantera inköp, kostnadskontroller, prissättningar och registerhantering. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta:

- Löpande bokföring
- Månads- och årsbokslut
- Skatter och moms
- Koncernredovisning
- Effektivisering och hantering kring IT-system
- Övergripande ansvar för lageradministration

Du kommer i denna roll arbeta tätt mot övrig organisation så som sälj, rapportera till VD samt ha personalansvar för en person på kundtjänst/administration.

Vem är du?

Vi söker dig som arbetat med liknande arbetsuppgifter i en bred roll tidigare. Du har goda redovisningskunskaper och du har tidigare rapporterat enligt K3. Vi ser även att du tidigare arbetat mot ett lager och har kunskap gällande inköp och lagerflöden. Du har goda IT-kunskaper, du är van användare av Excel och har du tidigare arbetat i Visma Business är det starkt meriterande. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Vi tror att du är glad, flexibel och hjälpsam. Du är en prestigelös person som tycker om att hugga i där det behövs och du har ett entreprenöriellt tänk. Vi tror även att du är kommunikativ och trivs med mycket kontakter både externt och internt och du är stresstålig. För att trivas hos oss har du humor och du är en person med "glimten i ögat".

Du erbjuds

Hos EssMed erbjuds du en bred roll med mycket ansvar. Du kommer vara en central del av organisationen och du kommer få en god helhetsbild av verksamheten.

I denna rekrytering samarbetar EssMed med Jurek Rekrytering & Bemanning. Om du har ytterligare frågor kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Holmberg på maria.holmberg@jurek.se alternativt på 0761 – 83 55 24.

Observera att vi ej tar emot ansökningar via e-post. Du är välkommen att ansöka denna tjänst via vår hemsida: www.jurek.se.

Skicka in din ansökan redan idag då vi intervjuar löpande!

 

Dela detta jobb

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej