Inaktiv platsannons

Financial Controller till kortsiktigt uppdrag i Göteborg

Financial Controller till kortsiktigt...... För kunds räkning söker vi dig som vill arbeta som finanical controller på...

Om tjänsten

Financial Controller till kortsiktigt uppdrag

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi dig som vill arbeta som finanical controller på ett kortare uppdrag om 1-3 månader med start omgående. Vi tror att du har flera års erfarenhet av arbete inom området och känner dig trygg i din roll. Har du dessutom vana av att arbeta i projektform är detta meriterande.

Under din arbetsdag kommer du att arbeta med bland annat;
• Prognostisering & planering
• Koordinering & analysering av utgifter
• Månadsrapportering
• Konsolidering
• Förbereda finansiella presentationer till olika intressenter inom organisationen
• Utveckling och förbättring av processer
• Deltagande i olika projekt

Vem söker vi?
Till denna roll söker vi dig som har arbetat som financial controller tidigare och har en gedigen erfarenhet inom detta. Har du erfarenhet av IFRS är detta meriterande. Vi tror att du som söker är en lagspelare som trivs i en dynamisk miljö. Du jobbar proaktivt, har en stark analytisk förmåga och strävar alltid efter att leverera dina arbetsuppgifter med god kvalitet. Som person vågar du utmana tidigare tankesätt, komma med nya idéer och är inte rädd för att förändra sättet du arbetar på. Vidare tror vi att du ser vad som behövs göras för stunden och är duktig på att prioritera rätt sak vid rätt tidpunkt.

Du erbjuds
Du erbjuds en spännande roll på ett expansivt företag beläget i Göteborg. Tjänsten är ett kortsiktigt konsultuppdrag. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se. Välkommen med din ansökan via "Ansök nu"

Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Dela detta jobb

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej