Inaktiv platsannons

Redovisningsekonom i Oskarström

... Nitator är latin och betyder framåtsträvande och utvecklande. Nitator skall vara en av Världens ledande leverantörer till...

Om tjänsten

Redovisningsekonom

Nitator är latin och betyder framåtsträvande och utvecklande. Nitator skall vara en av Världens ledande leverantörer till fordonsrelaterad industri och vara en av regionens mest attraktiva arbetsplatser inom verkstadsindustrin. Nitator med kärnprocesserna i Hylte och Oskarström ger en komplett förädlingskedja som kan hantera både höga och låga volymer med högt automatiserade tillverkningsmetoder, kompletterat av vår verksamhet i Litauen och vår strategiska partner i Kina. I Sverige är vi 275 medarbetare. Omsättningen i Sverige var 450 MKR 2017.

Nitator använder sig av den senaste produktionstekniken, samtidigt som medarbetaren har en mycket stor och viktig roll att fylla. Detta har gjort det möjligt för den enskilde individen att gå hand i hand med tekniken genom åren. 

Redovisningsekonom

Vi erbjuder 
Stimulerande arbetsuppgifter, utvecklingsmöjligheter, ansvar och engagerade arbetskamrater? På Nitator ger vi dig möjligheten!

Som leverantör till fordonsindustrin med krav och system som har som mål att uppnå 0 fel ställs höga krav på oss att alltid utvecklas och gå framåt. Vi verkar i en mycket intressant och tekniskt spännande miljö där tempot är högt. Vårt företag är känt för hög specialistkunskap och produkter med mycket hög kvalitet. 

Arbetsuppgifter 
För att lyckas och trivas i rollen är du positiv, engagerad och serviceinriktad och har lätt för att skapa struktur i ett händelserikt arbetsklimat. För dig är noggrannhet ett ledord, du har ett stort intresse av redovisning. Vidare är du resultatorienterad och sätter stolthet i kvaliteten i ditt arbete. Samtidigt är du intresserad av utveckling och förbättringsarbete och kommer gärna med egna förslag och idéer. Du är en lagspelare och trivs med att vi tillsammans löser stora och små problem i den dagliga verksamheten när de uppstår. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och du ingår i teamet på 4 personer på ekonomiavdelningen.
• Löpande bokföring, kontering, betalningar, skatt, deklaration och avstämningar mm.
• Tillsammans med dina kollegor kommer du även att sköta leverantörs och kundreskontra samt återrapportering.
• Behjälplig med att upprätta månads- och årsbokslut, 
• Behjälplig med budget och prognosarbetet.
• Utskick av månadsrapporter
• Utveckla rutiner och processer
• Statistik etc.

Kvalifikationer
Vi söker dig med högskoleexamen med ekonomisk inriktning eller motsvarande. Du har erfarenhet ar arbete med redovisning och kanske bokslut. Du har god kunskap i Officepaketet och särskilt Excel och har du erfarenhet av Monitor är det meriterande.
Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Du innehar B-körkort.

Placeringsort Oskarström

Ansök på Nitators hemsida.www.nitator.se eller personal@nitator.se senast 2018-10-12

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Dela detta jobb

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Oskarström
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej