Inaktiv platsannons

Arbeta som Kanin på Halloween & Jul på LisebergAudition för att arbeta som Kanin på Liseberg. i Göteborg

Om tjänsten

Arbeta som Kanin på Halloween & Jul på Liseberg
Liseberg AB

Liseberg är en av Nordens ledande turistattraktioner med 3,2 miljoner gäster årligen. Verksamheten består av nöjespark, restauranger, teatrar och boende, och sysselsätter omkring 425 årsanställda och ca 2300 säsongsanställda. Liseberg omsätter årligen ca 1,4 miljard kronor och ingår i koncernen Stadshus som är helägt av Göteborgs Stad.


 

Audition för att arbeta som Kanin på Liseberg.

Varje dag besöker tusentals barn Kaninlandet för att leka, åka attraktioner och framförallt för att få träffa Lisebergskaninerna.

Att arbeta som kanin på Liseberg innebär att du agerar som en av våra dräktburna karaktärer och är en stor del av våra minsta besökares första möte med Liseberg. Att arbeta som kanin på Parkunderhållning innebär att du är en äkta glädjespridare. Vi ska vara bäst på att leverera glädje, kärlek och minnen till alla gäster i Kaninlandet.

Att vara aktör i Kaninlandet är ett serviceyrke där vår uppgift är att få våra gäster att känna sig välkomna och vilja komma tillbaka. Detta ställer stora krav på ditt engagemang och påhittighet.

För att arbeta som kanin behöver du inte ha någon tidigare erfarenhet av att agera utan vi söker dig som tycker om att arbeta med barn och har lätt för att bjuda på dig själv. Audition består dels av ett improvisationsprov i grupp, en enskild intervju men framförallt en väldig massa skratt – så se till att du har slipat smilgroparna!

Att arbeta som kanin är fysiskt krävande och för att klara av att bära dräkten under din arbetsdag så behöver du ha god fysik och inga skador. Vi ser gärna att du anger din längd i ansökan.

Vi söker i dig som kan arbeta under såväl Halloween som Jul på Liseberg.

Rekryteringen sker löpande. För att söka till Liseberg behöver du ha fyllt 18 år.


Utbildningsdagar 29-30 september.

Frågor besvaras av:
parkunderhallning@liseberg.se 031-7330333

Hälsningar,
Tomas Trollregn
Områdeschef Parkunderhållning

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av jobb
Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej