Inaktiv platsannons

Guest Experience Leader Upplands Väsby, Glädjen

Med ca 210 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. Vi har en bred meny och serverar mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger.

Om tjänsten

Just nu söker vi 2 personer till rollen som Guest Experience Leader, eller som vi säger GEL. I rollen kommer du primärt att ansvara för bordsserveringen under ditt skift. Du plockar ihop gästens mat samt tillbehör och serverar dem vid bordet, du återkommer efter 30 sekunder, ser att allt är till sin belåtenhet och finns tillgänglig för övriga gäster för frågor/hjälp. Du kommer helt enkelt vara ansvarig för att varje gäst hos oss som väljer Bordsservering får en fantastiskt upplevelse, och det är många gäster. Nyckelorden är personlig service.

Utöver detta kommer övriga uppgifter tillhörande restaurangbiträde att förekomma.

För att du ska trivas i rollen som GEL behöver du gilla att vara bland människor,vara uppmärksam på det lilla och gilla att överträffa förväntningar. Vi söker dig som har klipp i steget och som gillar att ha många bollar i luften med ett leende på läpparna.

Tjänsten är en provanställning på 30h i veckan, du kommer ha ett så gott som fast schema där du arbetar varannan helg alternativt är ledig varje fredag + lördag/ söndag + måndag. Arbetstiderna är preliminärt 11-20.

 

Krav för tjänsten är givetvis att du är tillgänglig ovanstående tider måndag-söndag.

Talar flytande svenska eller engelska.

Publicerad den

18-06-2019

Extra information

Ort
Upplands Väsby
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis