Inaktiv platsannons

Franchisetagare till OKQ8 Mönsterås

Om tjänsten

Jobbeskrivning
Vår drivkraft har alltid varit att underlätta för människor i rörelse. Drivs du av att jobba i en spännande miljö med varierande arbetsuppgifter? Brinner du för försäljning, kundfokus och att ge det bästa värdskapet i alla kundmöten? Då är det dags att se hit!

OKQ8 är inne i en spännande fas där vi söker Franchisetagare till vår station i Mönsterås.

På anläggningen finns idag drivmedel, butiksvaror, livsmedel, servering, lotter, tvätta själv hall samt uthyrning av släpvagnar.

Kvalifikationer
Som Franchisetagare för OKQ8 vill vi att du har:

• Utpräglad servicekänsla och god social kompetens

• Förmåga att leda och motivera personal

• Entreprenörsanda inom ramarna för Franchiseform

• Tidigare erfarenhet inom detaljhandeln

• Säkerheter för det ekonomiska engagemanget

• Din verksamhetsdrift i Aktiebolagsform

• Erfarenhet av att driva ett eget företag

• Kunskap om branschrelaterade lagar och förordningar

Naturligtvis tror du på och vill arbeta för ett kedjeföretag i utveckling. Vi erbjuder dig ett starkt varumärke, ett rejält butikskoncept med bilistisk profil samt en stimulerande och omväxlande utmaning med inflytande och ansvar över din verksamhet. Låter det intressant så skriver du några rader om vad du gör idag, hur du tänker driva företaget och lite om dina ekonomiska möjligheter att bli Franchisetagare.

Frågor om tjänsten besvaras av Försäljningschef Torbjörn Larsson på tel nr 070-168 19 45 eller torbjorn.larsson@okq8.se Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2018-10-30.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg. Följ oss gärna på Facebook och LinkedIn under namnet OKQ8.

Om oss
OKQ8 Sverige och Q8 Danmark utgör tillsammans ett av Skandinaviens största oljebolag. Vi är en engagerad och kundorienterad organisation med cirka 5000 anställda i Sverige och Danmark. Våra värderingar är öppen och ärlig, kundfokus, kompetens, snabbt och smidigt, och de påverkar vårt dagliga arbete. Våra medarbetare har alla något unikt att erbjuda, och genom våra värderingar kan vi växa och utvecklas. Vi har cirka 1000 servicestationer i Skandinavien, där vi tillhandahåller produkter och tjänster för människor i rörelse. Vi erbjuder bränsle, hög tillgänglighet och ett stort urval av bilrelaterade produkter samt färska livsmedel och 100 % rättvisemärkt kaffe. Vi arbetar aktivt med att driva utvecklingen av mer klimat- och miljövänliga bränslen och produkter.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
MÖNSTERÅS
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Mönsterås | Detaljhandel | Deltidsjobb