Inaktiv platsannons

Skogsvårdsledare till SCA Skog, Västerbottens skogsförvaltning i Umeå

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Skogsvårdsledare

Då vår nuvarande skogsvårdsledare går vidare till nya utmaningar inom förvaltningen söker vi nu hans efterträdare. Vi söker dig som vill jobba i en spännande och utmanande verksamhet. Hos oss på SCA är ansvar, respekt och högklassighet gemensamma värderingar för samtliga medarbetare. Vi erbjuder dig ett självständigt jobb i ett företag med engagerade medarbetare samt med förmånen att ha en aktiv fritid med naturen inpå knuten.

Din nästa utmaning

Som skogsvårdsledare är dina huvudsakliga arbetsuppgifter upphandling, genomförande och uppföljning av markberedning och plantering. Verksamheten utförs på såväl SCAs markinnehav samt hos privata markägare inom förvaltningen. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast möjligt. Möjliga stationeringsorter är Umeå, Lycksele, Åsele eller Vilhelmina.

Vem är du?

Du bör ha högre skoglig utbildning eller förvärvat motsvarande kunskap på annat sätt. Du är strukturerad och har fallenhet för att använda GIS och andra IT-verktyg. I rollen ingår många interna och externa kontaktytor där din samarbetsförmåga är avgörande. Du förväntas ta initiativ och vara självgående med stor ansvarskänsla. Erfarenhet av upphandling är meriterande.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig ett självständigt jobb i ett företag med engagerade medarbetare samt med förmånen att ha en aktiv fritid med naturen inpå knuten. Hållbarhet, innovation och omtanke genomsyrar allt vi gör inom SCA och därför är vi intresserade av individer som vill göra skillnad och vågar tänka nytt. På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Umeå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Umeå | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)