Inaktiv platsannons

Industrielektriker till SCA Munksund AB i Piteå

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Industrielektriker

Till vår El/Automationsavdelning söker vi Industrielektriker.

Din nästa utmaning

Elavdelningen består för närvarande av 10 st dagtidselektriker samt 6 st skiftgående. Du kommer att jobba dagtid med förebyggande och avhjälpande underhåll i befintlig anläggning samt delta i utcheckning och drifttagning av nya anläggningar. I tjänsten ingår även arbete i vårt styrsystem Siemens S7. På sikt kan beredskap bli aktuellt.

Vem är du?

Vi tror att du har en grundläggande el-utbildning och att du är teknikintresserad. Meriterande är om du har erfarenhet från processindustrin, samt erfarenhet av Siemens S7.

Som person är du positiv, serviceinriktad, ansvarsmedveten och trivs med att arbeta i grupp. För oss är det också viktigt att ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden: respekt, högklassighet och ansvar.

Vad erbjuder vi dig?

På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Piteå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Piteå | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)