Inaktiv platsannons

Junior financial controller till internationell bank i Stockholm

Om tjänsten

SJR söker för kunds räkning en junior Financial Controller. För rätt person kommer uppdraget att leda till en fast anställning och din arbetsplats blir på Stockholms mest centrala adress. Vi ser fram emot ditt CV!

Arbetsuppgifter:

Som junior Financial Controller kommer du att ansvara för norska gruppen av bolag där du sköter konsolideringen på månadsbasis. Då det ingår kundfakturering kvartalsvis med komplexa beräkningar krävs en logisk och matematisk förståelse. I rollen som Financial Controller supporterar du affärssidan inom faktureringen och bör därför förstå hur avtal skrivs och hanteras. Du kommer att utföra både bokslutsarbete och konsolidering men med stöd och hjälp från teamet. 

Vem söker vi?

För att vara den Financial Controller vi söker har du akademisk utbildning inom ekonomi eller motsvarande. Vi tror att du har cirka två års erfarenhet inom redovisningsområdet och meriterande är kunskap om konsolidering och bokslut. 

Bra förståelse för system och mycket goda kunskaper i Excel är en förutsättning för att lyckas i rollen.

Som person är du driven, analytisk och noggrann. Du är pedagogisk och har en förmåga att förklara komplexa saker på ett enkelt vis. Det är också viktigt att du är social, positiv och trivs med att arbeta nära verksamheten och dina kollegor.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb