Inaktiv platsannons

Interimslösning - Ekonomichef i Trollhättan i Göteborg

Om tjänsten

Arbetsuppgifter
Som ekonomichef hos vår kund har du det övergripande ansvaret för vår ekonomifunktion. Rollen innefattar bokslutsarbete, årsredovisning och månadsrapportering för ett av koncernens 10 bolag samt arbete med budget och prognos. Vi erbjuder dig en bred roll där du arbetar tillsammans med en redovisningsekonom som i sin tur sköter kund- och leverantörsreskontra, löpande redovisning och månadsavstämningar. Personalansvar för denna person ingår. 

Tjänsten är en interimslösning i Trollhättan med start omgående som kommer att pågå under ca 6 månader framöver. Du kommer under denna period att arbeta som SJR-konsult.

Vem är du?
Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom ekonomi och har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter på ett medelstort bolag. Du har mycket goda kunskaper i Excel och har du även erfarenhet av systemet Navision är det ett plus. Då vår kund är verksam internationellt behöver du känna dig trygg i att kommunicera på engelska.

 Som person är du självgående och tar ansvar för ditt arbete samt ser till att deadlines hålls. Du behöver dessutom vara prestigelös och ha en förmåga att växla mellan detaljorienterade uppgifter och ett mer övergripande förhållningssätt.

 

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb