Inaktiv platsannons

Korvälskande Fältsäljare DVH, distrikt Småland - Stensåkra Charkuteri AB i Vetlanda

Om tjänsten

Om oss 

Korvfabriken Stensåkra i Vetlanda startades 1945 och har sedan dess engagerat sig för att ge människor möjligheten att äta bra och god korv. Sedan 2006 har Birgitta och Anders Starck passionerat utvecklat Stensåkra för att förändra korvens roll i samhället. Vårt sunda korvförnuft från Småland har lett oss till utmärkelsen Årets företag i Jönköpings län och nominerades till årets företag i Sverige.

Vart ska vi 

Vi har bestämt oss för att ta nästa steg i att leva vår mission, att ge fler människor i Sverige en bättre och godare korv. Vi har byggt en helt ny och toppmodern korvfabrik med hög produktionskapacitet, massor av kärlek och stolthet för att kunna växa som vi gör. 

Vi ska utveckla oss till Sveriges i särklass bästa och mest engagerade samarbetsparter för våra kunder.  

Vi söker dig som  

Du måste först och främst älska korv. Och du vill inget hellre än att få jobba med människor. Att utveckla relationer och affärer tycker du är meningsfullheten med ditt arbete. Vi tror att du idag arbetar som säljare och att du vill ta ett nytt, roligare och mer meningsfullt steg i din utveckling. Du drömmer om få påverka och verka i ett mer passionerat och stolt företag som håller kvalité och smak högre än försäljningssiffror.  

Vi kommer snart att söka fler säljare, så håll ögon och öron öppna, tipsa gärna duktiga kollegor i branschen som vill vara med på vår resa. 

Vad ska du göra 

Du kommer att vara en del av vårt fältsäljarteam och ansvara för att utveckla vår position i Småland och Skåne och serva våra kunder med att optimera sortiment, volymer och kampanjer. Vi tror att du bor i Växjö eller Vetlanda med omnejd. Du kommer även att demonstrera i butik då det är ett av de allra bästa arbetssätten för att sprida budskapet och få nya kunder att testa våra korvar. 

Hur går vi vidare  

Tänk och känn efter att du verkligen vill söka, och motivera gärna varför i din ansökan, både för din och vår skull. Skicka ansökan senast söndagen den 14 oktober. 
Observera att vi inte tar emot några ansökningar via post eller mail - du måste skicka in din ansökan via sök-länken kollad till denna annons.

Har du frågor

Har du frågor om bolaget eller tjänsten är du välkommen att kontakta försäljningschef Tommy Hellström på: tommy@stensakra.se  
Har du frågor om rekryteringsprocessen är du varm välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Liselott Nejdeblad Hallstensson på: liselott.hallstensson@instorebusiness.se

De personer som vi är nyfikna på kommer vi att bjuda in till ett korvsnack i Stensåkraanda där vi får testa varandras lust och förmåga att missionera om korv. 

Instore Business AB - ett företag grundat 2005 av människor, för människor och organisationer i leverantörsledet inom FMCG och Dagligvaruhandeln. Vårt mål är att vara våra kunders självklara val då de har behov av extern branscherfarenhet inom försäljning, säljledning, organisationsutveckling och kompetensförsörjning. Vi hjälper till att verkställa våra kunders strategier - kort och gott. 

Kontakta oss

Liselott Nejdeblad Hallstensson
+46702486990

Tommy Hellström
Försäljningschef
+46 70 534 24 38

Publicerad den

01-04-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Vetlanda
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej