Inaktiv platsannons

Är fika din specialitet i vår secondhandbutik? i Norrköping

Erikshjälpen är en barnrättsorganisation som utifrån barnkonventionen kämpar för att barn som lever i fattigdom och utsatthet ska få ett bättre liv, både nu och i framtiden. Vår verksamhet riktar sig främst till utsatta barn i utvecklingsländer. Med barns drömmar som drivkraft vill vi på Erikshjälpen vara med och förändra världen! Erikshjälpen driver idag second hand. Syftet med butikerna är att generera medel till bistånd, både i Sverige och utomlands. Överskottet från butikerna delas mellan Erikshjälpen och de lokala samarbetspartnerna i butiken.

Om tjänsten

Erikshjälpen Second Hand Norrköping

Vi söker dig som vill vara med och göra vårt kafé till en mysig och inbjudande plats i butiken! Kombinationen av våra härliga retromöbler och doften av nybryggt kaffe gör detta till en trevlig plats för alla sinnen. Din praktiska insats i och bakom vår butik gör skillnad för barn i Sverige och utomlands. Överskottet från butikerna delas mellan barnrättsorganisationen Erikshjälpen och butikens lokala samarbetspartners.

I vårt mysiga kafé förbereder du smörgåsar och annat fikabröd, brygger kaffe, tar betalt varvat med att plocka disk. Du trivs i en social atmosfär och brinner för att ge det där lilla extra när det kommer till service åt våra kafégäster.
Om du har förmågan att hålla dig fokuserad trots många fikagäster i omlopp så är uppdraget i Eriks kafé ett roligt sätt att göra skillnad på!

Med barns drömmar som drivkraft vill vi på Erikshjälpen och Erikshjälpen Second Hand vara med och förändra världen!

Varmt välkommen med din ansökan!

Erikshjälpen är en barnrättsorganisation som arbetar för att barn som lever i fattigdom och utsatthet ska få ett bättre liv, både nu och i framtiden. Erikshjälpen arbetar i 18 länder, inklusive Sverige, för barns rätt till utbildning, hälsa samt trygghet och skydd. Arbetet sker utifrån barnkonventionen, tillsammans med lokala partnerorganisationer. I Sverige gör Erikshjälpen även insatser för barns rätt till meningsfull fritid samt driver folkbildning och opinion för att främja barns rättigheter. Inom Erikshjälpen finns Sveriges ledande second hand-verksamhet med ett 60-tal butiker och ett växande nätverk av samarbetspartners. Överskottet från butikerna används för sociala och humanitära insatser.

När och var ska uppdraget genomföras: 
Uppdraget utförs i våra lokaler på Järngatan 23 och det finns möjlighet att hjälpa till under tisdagar och torsdagar mellan klockan 9:00-18:00 och lördagar 9:00-15:00. Vi önskar ett minimiåtagande på 4 timmar i månaden. Sedan bestämmer du själv hur mycket du vill engagera dig.
Specifika önskemål eller information: 
Du behöver inte ha tidigare erfarenheter, all utbildning sker på plats under tiden som volontärarbetet pågår. Det kan vara bra om du är medveten om att uppdraget innebär livsmedelshantering.
Minimiåtagande: 
Vi önskar ett minimiåtagande på fyra timmar i månaden.

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Norrköping
Typ av kontrakt
Volontärarbete
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Norrköping | Volontärarbete