Inaktiv platsannons

Vi söker energirika ungdomar för teaterverksamhet! i Stockholm

IOGT-NTO:s Juniorförbund JUNIS,... Vill du bli teaterlärare, dramapedagog eller tycker du bara att teater är det bästa som finns? Kom med och håll i teatergrupper med oss! Junis är IOGT-NTO:s Juniorförbund och letar nya nyktra förebilder...

Om tjänsten

IOGT-NTO:s Juniorförbund JUNIS, Stockholm

Vill du bli teaterlärare, dramapedagog eller tycker du bara att teater är det bästa som finns? Kom med och håll i teatergrupper med oss!

Junis är IOGT-NTO:s Juniorförbund och letar nya nyktra förebilder som vill hålla i teatergrupper. Vi vill att alla barn ska få chansen att lära sig teater om de vill och därför behöver vi dig!

Vi ger dig ledarutbildning, metod-stöd, lokal, ekonomiskt stöd och hjälp att hitta barn till verksamheten. Allt du behöver göra är att lära barn spela teater!

Att vara ideell ledare är något du kan skriva på CV:t – det visar att du har ett engagemang, tar ansvar och kan leda andra. Håller du just nu på att lära dig mer om teater, improvisation och liknande har du som teaterledare en stor fördel eftersom du direkt kan testa det du lär dig tillsammans med alla barn.

Som ledare hos oss behöver du vara nykterist, medlem i UNF och gå vår ledarskapsutbildning där du lär dig mer om vilka vi är.

När och var ska uppdraget genomföras: 
Vi har just nu lokaler i Älvsjö, Sollentuna, Södertälje, Saltsjö-Boo och Vendelsö men kan hjälpa till att hitta fler lokaler nära dig! Du kan börja under hösten eller till våren, så snart du har gått vår ledarutbildning.
Specifika önskemål eller information: 
Krav: Gå vår ledarutbildning 3 kvällar under hösten. Hålla i en teatergrupp minst 6 ggr. Nykterist och blir medlem i Ungdomens Nykterhets Förbund Du får: Vara med och göra kul verksamhet Leda en egen verksamhet Lära dig mer om teater och dig själv Vara en nykter och trygg förebild för barn Utveckla ditt ledarskap
Minimiåtagande: 
Vi vill att du har teatergrupp hos oss minst 1 termin (6 ggr), men efter det får du gärna fortsätta!

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Volontärarbete
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Volontärarbete