Inaktiv platsannons

Junior drifttekniker i Piteå, Luleå

Om tjänsten

Junior drifttekniker Piteå, Luleå
Sista ansökan 2018-11-09

Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur  
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du liksom vi lever dessa värderingar.  
 
Atea Norrbotten består av en härlig mix av olika typer av individer med olika kompetenser. Gemensamt för oss alla är att vi verkligen brinner för det vi gör, älskar att få ta ansvar och arbeta tillsammans som ett lag. Vi söker nu fler lagkompisar som kan komplettera oss i vår framtida utveckling. 
 
Din roll i laget 
Har du just börjat din bana inom IT? Har viss kompetens inom virtualiseringsplattformar och server från tidigare tjänst och/eller har en komplett miljö hemma? Vi söker löpande efter personer med rätt värderingar som inte tvekar att ta på sig nya uppgifter och utvecklas! Personlighet, värderingar och ansvar väger lika tungt som dina tekniska kunskaper. 
 
För att lyckas som junior drifttekniker behöver du:  
Baskompetens, tex inom: 
  • VMware 
  • Windows server / Linux 
  • Databaser 
  • Storage/Backup 
  • Kommunikation 
  • Kunna arbeta självständigt 
  • Aktivt identifiera och föreslå förbättringar 
 
Vårt erbjudande till dig 
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.  
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur som bygger ett bättre Sverige med it. Vill du också vara en del av landslaget? 
 
Ansök och bli en av oss 
Känner du dig träffad? Skicka in din ansökan redan idag via ansök nu knappen! Vi hanterar ansökningar löpande och tjänster kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 19:e oktober. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta teamchef för drift via mail, nicklas.renstrom@atea.se eller telefon: 0920-38542. 
 
Välkommen till Atea!  
 
Atea finns i sju länder i Norden och Baltikum, har ca 6 900 medarbetare, marknadsledare i Norden och Baltikum och är den näst största it-infrastrukturleverantören i Europa. Koncernen hade en omsättning på drygt 31,2 miljarder norska kronor 2016 och är noterad på Oslo Börsen. 

Publicerad den

27-02-2019

Extra information

Ort
Piteå, Luleå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Norrbottens län | IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis