Inaktiv platsannons

Partner Manager till BlueStep Bank Stockholm

Om tjänsten

BlueStep Bank är specialister på bolån och ett komplement till de traditionella bankerna. BlueStep erbjuder alltså ett alternativ under den period kunden av olika anledningar inte kan få lån av de flesta andra banker. Vanliga anledningar till den traditionella bankens låneavslag är kundens anställningsform och ekonomiska historik. Många människor har idag vikariat, projektanställning eller är egna företagare, men de inkomstformerna anser ofta de traditionella bankerna vara mindre säkra än inkomsterna från en fast anställning. BlueStep Bank gör en annan bedömning och har hjälpt tiotusentals människor med lån genom att utgå från den nuvarande och framtida betalningsförmågan, och inte bara titta på anställningsform och kredithistorik.

BlueStep Bank etablerades i Sverige 2005 och i Norge 2010. Sedan 2017 heter vår ägare EQT. Vårt erbjudande omfattar bolån, privatlån och sparkonton till privatpersoner. I dagsläget har vi drygt 60 000 kunder och av dem är ca 16 000 bolånekunder. Vi är över 200 anställda fördelat mellan huvudkontoret i Stockholm, Oslo och Helsingborg. BlueStep Bank har medarbetare med mycket varierande ursprung och bakgrund och vi är övertygande om att det gör oss bättre på att förstå och möta våra kunders behov!

 

Om tjänsten

Du kommer att arbeta i en bred roll och tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att utveckla, förvalta och etablera samarbeten med både befintliga och nya partners. Du arbetar aktivt för att identifiera potentiella samarbetspartners som lämpar sig för att attrahera både nya och befintliga målgrupper i enlighet med BlueStep’s go-to-market strategi. Du är en ”doer” som framförallt lägger fokus på det relationsbyggande arbetet men nyttjar även ett strategiskt tänk för att utveckla partneraffären. Tjänsten rapporterar till Head of Partner Relations.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

  • Etablera nya samarbeten
  • Ansvara för- och utveckla befintliga samarbeten
  • Med hjälp av samarbetspartners nå ut till nya målgrupper
  • Identifiera och utveckla nya samarbeten som stärker BlueSteps position på marknaden
  • Månatlig uppföljning, rapportering och utvärdering av resultat
  • Representera BlueStep på mässor, events och utbildningsdagar

 

Din profil

Du har troligtvis akademisk examen och gärna flera års relevant arbetslivserfarenhet samt mycket god erfarenhet från relationsbyggande arbete, förhandling och erfarenhet av försäljning. Du är van att bemöta människor med olika typer av kunskapsnivåer och har ett pedagogiskt tillvägagångssätt samt trivs att tala inför folk. Du är förtroendeingivande, en god lyssnare och har en mycket goda kunskaper om bolån. Meriterande är erfarenhet från bank och finans med fokus på bolån eller av fastighetsmäkleribranschen.

Du är självgående, effektiv och van att arbeta mot högt uppsatta mål. Du är analytisk och van att grunda dina beslut på relevant data. Du har en hög arbetsförmåga och en förmåga att arbeta både operativt och strategiskt.

Med ditt utåtriktade sätt bidrar du på ett bra sätt till den goda stämningen i gruppen och företaget!

 

Vi erbjuder

Hos oss blir du en del av en kultur som präglas av entreprenörsanda och engagemang. Du får arbeta med kollegor som står för hög kompetens och professionalitet. Vi satsar på intern utveckling och för rätt person finns det goda möjligheter till en spännande karriär. Vi erbjuder konkurrenskraftiga förmåner och sitter i lokaler i centrala Stockholm, Sveavägen 163.

 

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Kontor / Administration | Ekonomi / Juridik | Heltidsjobb (förstajobb)