Inaktiv platsannons

Business Controller Åre/Östersund

Om tjänsten

Är du duktig på att analysera siffror? Omvandla och paketera data för att fatta rationella beslut på? Är du driven, triggas du av siffror och vill utveckla affären? Då är det kanske just dig vi söker!

I Jämtlands län finns bland annat dessa två framstående hotell Copperhill Mountain Lodge och Frösö Park Hotel i natursköna miljöer, båda tillhörande hotellkedjan Nordic Choice Hotels. Copperhill Mountain Lodge öppnades 2008. Hotellet är 19 000 kvm stort, har 112 hotellrum, mestadels sviter, med totalt 420 bäddar, sex konferensrum för upp till 500 personer, ett härligt spa, restauranger, barer, skiduthyrning och gym. Hotellet är beläget på en av Åres vackraste platser, 730 m.ö.h precis vid trädgränsen på Förberget. Frösö Park Hotel är beläget i Östersund med 3 km till Åre Östersund flygplats. Hotellet öppnades 2015 och har 350 bäddar, 13 konferenslokaler med plats för 2500 personer att mötas. Hotellet har en enastående utsikt över fjällvärlden, här du kan mötas, äta, sova, träna, vila, njuta och jobba - året runt.

Copperhill Mountain Lodge & Frösö Park Hotel söker controller

Copperhill Mountain Lodge och Frösö Park är båda inne i spännande utvecklingsfaser. Omsättningarna på hotellen ökar stadigt och många nya projekt är på gång. Vi söker dig som vill vara med på vår resa framåt, som triggas av siffror, omväxlande förutsättningar och som älskar att lyfta såväl personal som processen till nya höjder.

Tjänsten innebär bl.a. ansvar för:

  • Ekonomisk styrning i form av mål, prognosarbete samt analys- och rapportering av resultat
  • Daglig uppföljning av driften för att säkerställa att samtliga avdelningar når sina KPI: er
  • Driva processer och utarbeta handlingsplaner i strävan att hela tiden förbättra såväl lönsamhet som effektivitet
  • Agera stödfunktion till våra avdelningschefer när det gäller system samt att pusha och utmana till förbättringar
  • Benchmarking mot liknande hotell för att hela tiden sträva efter best practice och ökad effektivitet
  • Administrera samtliga ekonomisystem - såsom progonsverktyg, bokföringssystem, tidsplaneringssystem etc.
  • Aktivt deltagande i ledningsgruppen
  • Förse vårt huvudkontor med analyser och prognoser
  • Säkerställa att vi följer regelverket vad beträffar all ekonomisk verksamhet samt implementera- och upprätthålla interna kontrollfunktioner

Vi ser att du som söker har tidigare controller-erfarenhet, är duktig på att omvandla analys till handlingsplaner samt är van att coacha och supportera medarbetare. Du är initiativrik och kreativ och är van att sätta dig in i- och analysera nya områden och komma med förbättringsförslag. Du är självständig och gillar att utbilda- och stötta kollegor i vardagen så att vi tillsammans når nya höjder.

Anställningen är heltid där 50% är förlagd på Copperhill Mountain Lodge i Åre och 50% på Frösö Park i Östersund. Tillsammans erbjuder vi hotell med dynamiska arbetsmiljöer, stor möjlighet att påverka samt utvecklingsmöjligheter inom Nordic Choice Hotels.

Controller ingår i hotellens ledningsgrupper och rapporterar till respektive VD.

Sök tjänsten i dag!
I den här rekryteringen samarbetar vi med Experis. Du kommer att bli anställd hos Copperhill Moutain Lodge. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Rosmari Hagström, 073-028 70 40, . Du söker tjänsten genom att registrera dina kontaktuppgifter och laddar upp ditt CV på www.experis.se. Ansök så snart som möjligt och senast den 14 oktober.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Östersund
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej