Inaktiv platsannons

Projektingenjör Hus i Göteborg

Om tjänsten



Vi söker erfarna projektingenjörer till vårt bostadsdistrikt i Göteborg

Skanska Hus Göteborg arbetar med många spännande byggprojekt. Tillsammans med projekt- och produktionschef skapar du förutsättningar för en säker arbetsplats, hög produktivitet och gedigen kvalitet.

Att vara projektingenjör hos oss innebär mycket kontakter med den egna projektgruppen och interna supportfunktioner, kundens projektorganisation samt leverantörer, underentreprenörer och myndigheter.

Dina arbetsuppgifter innebär bl. a:
• Ekonomistyrning och inköp
• Involvering i projektering och projekteringsledning samt hantering av underlag för relationshandlingar
• Kvalitets-, arbetsmiljö, och miljöarbete
• Planering och leveranser
• Kalkylarbete

En lagspelare med öga för detaljer och problemlösning

Du har relevant utbildning samt flera års erfarenhet från motsvarande roll i byggbranschen. Som projektingenjör har du kundfokus, bygger relationer och är bidragande till nya affärer. Du är en lagspelare och har förståelse för att samverkan är viktigt för framgångsrika projekt. Att bygga nätverk, arbeta i team och använda de verktyg och arbetssätt som finns inom Skanska är viktiga inslag i din roll. Gillar du utmaningar? Då är detta tjänsten för dig!

Varför Skanska?

I vårt distrikt får du möjlighet att medverka i olika typer av bostadsprojekt då vi är verksamma inom flera segment, allt från villaområden, flerbostadshus till äldreboenden. Vi vågar sticka ut hakan och säga att vi är ett företag som verkligen lever efter våra värderingar, och satsar på våra medarbetare. Är du rätt för oss kommer vi att ge dig förutsättningar för att utvecklas .

Ta chansen, sök tjänsten!

Vi är nyfikna på vem du är så ansök redan idag, dock senast den 14 oktober.
Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Distriktschef Mikael Hammarfjord på 010- 4480 555.

Välkommen till Skanska!

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.


Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)