Inaktiv platsannons

Utvecklingsansvarig signalteknik i Ängelholm

Om tjänsten

Välkommen att söka jobb hos oss som Utvecklingsansvarig signalteknik med placering i Ängelholm. Vi vill ha din ansökan senast den 1 oktober.

Vill du arbeta som samhällsutvecklare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. Trafikverksskolan är Trafikverkets utbildningsenhet. Vi levererar all utbildning till Trafikverket och är den största utbildaren inom väg- och järnvägsutbildningar i Sverige. Vi har också utbildningar på gymnasie-, YT- och högskolenivå. Skolan drivs som en resultatenhet och årligen utbildar vi tusentals personer. Trafikverksskolan är en attraktiv arbetsplats som erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och en god arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter

Som utvecklingsansvarig bidrar du till Trafikverksskolans verksamhet genom utveckling av Trafikverksskolans kursutbud till interna och externa kunder inom det signaltekniska området inom järnväg. Fokus kommer att vara på utveckling av befintligt utbud. I viss mån kommer du också att delta i projekt antingen som deltagare eller projektledare, där du bidrar med din expertkunskap inom området.

Du har kontinuerlig kontakt och samarbetar med våra externa kunder samt med Trafikverket.

Rollen innebär resor.
 

Kvalifikationer

Vi söker dig som

  • har erfarenhet/kunskap inom det signaltekniska området för järnväg
  • har varit med och utvecklat kursplaner, genomförandeplaner samt varit med och drivit utvecklingen av genomförandematerialet
  • har erfarenhet inom vuxenmetodik och pedagogik i olika kompetensutvecklingsfrågor
  • har lätt för att uttrycka dig väl i tal och skrift i det svenska språket
  • har körkort för personbil


Det är meriterande om du

  • har varit med och skapat underlag för genomförandet i digitala former
  • är en naturlig del i de nätverk som finns inom det signaltekniska området för järnväg

Du ska ha en god förståelse för kundernas behov och önskemål. Det är viktigt att ha ett visionärt tänk, strukturerat arbetssätt, god samarbetsförmåga och en bra blick för helheten. Förmåga att kunna beakta, analysera och ta till sig uppkomna åsikter och förslag är av stor betydelse.

Övrig information

Placeringsort: Ängelholm. 

Ansökan

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga. Vi jobbar tillsammans mot vår vision: alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt. 

Ansök senast Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2018-10-01

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Ängelholm
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej