Inaktiv platsannons

Specialistläkare i allmänmedicin i Sodertalje

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2017 levererade vi 82 500 lastbilar, 8 300 bussar samt 8 500 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 120 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 49 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Traton Group. För ytterligare information, besök www.scania.com.

Om tjänsten

Husläkarmottagningen på Scania beläget i Södertälje är en vårdcentral med en härlig lagkänsla och vi söker nu en ny specialist i allmänmedicin. Scania husläkarmottagning är en privat vårdgivare som sedan 10 år bedriver primärvård på uppdrag av Stockholms läns landsting.

Vi har ca 10 500 listade patienter i alla åldrar. Av dessa utgörs majoriteten av Scaniaanställda och deras närstående, vilket innebär att en stor andel av våra patienter är i arbetsför ålder.

Vi bedriver utöver vanligt mottagningsarbete även lättare akutsjukvård åt Scania, Skolhälsovård för Mälardalens Tekniska gymnasium, samt bemannar diverse idrottsevent som arrangeras av Scania. Vi har ett tätt samarbete med Scania Företagshälsovård som finns i samma lokaler.

På mottagningen som är fullbemannad finns distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterska, psykoterapeuter, psykolog, sjukgymnaster samt administrativ personal.

Din roll

Du är legitimerad läkare och specialist inom allmänmedicin med flera års erfarenhet. Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift.

Som person är du noggrann, flexibel och lyhörd. Du kan och tycker om att jobba i team såväl som självständigt. Du har en positiv inställning till ditt arbete och bidrager till ett positivt arbetsklimat utifrån våra värderingar.

Vi vill att du har ett humanistiskt synsätt där respekt för individen är en självklarhet

Vi erbjuder dig

Scanias kärnvärden definierar vår kultur. ”Kunden först, respekt för individen och eliminering av slöseri”. I det dagliga arbetet skapar det en inspirerande arbetsplats. Vi värdesätter hög kvalitet och kreativitet för ständiga förbättringar. Vi tror att det är viktigt att ha roligt på jobbet, och att du som medarbetare skall ha en möjlighet att påverka din arbetsplats. Vi erbjuder flexibilitet i schema där du själv inom vissa ramar styr din tid. Det finns goda möjligheter till utbildning såväl inom Scania som externt.

Som medarbetare på Scania erbjuds du även förmåner som exempelvis personalbil, resultatbonus samt tjänstepension. Det finns även möjligheter till löneväxling. Bor du i Stockholm finns tillgång till direktbuss (Scania Job Express) mellan Stockholm (T-centralen-Liljeholmen-Södertälje)

Mer information
Kontakta gärna Richard Seiberlich,Verksamhetschef, Specialist i Allmänmedicin på telefon 08-553 898 00 eller på

Publicerad den

24-07-2019

Extra information

Ort
Sodertalje
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis