Inaktiv platsannons

Specialistkonsult AV i Uppsala

Om tjänsten

Specialistkonsult AV Uppsala
Sista ansökan 2018-11-30

Är du en engagerad, driven Specialistkonsult AV som vill vara med att växa tillsammans med oss? Atea i Uppsala söker nu dig som har ett stort intresse för AV-teknik och människor samt en naturlig fallenhet för att bygga relationer och affärsmannaskap. Är det du? Välkommen till oss på Atea. 
 
Din roll i Laget 
I rollen som Specialistkonsult AV hos oss på Atea kommer du arbeta tillsammans med en grupp likasinnade. Du kommer arbeta nära våra specialistsäljare, projektörer och projektledare. Tillsammans med dina kollegor levererar ni den bästa tekniska lösningen och den bästa upplevelsen till kunden. En betydande del i arbetet är verksamhetens tekniska utveckling framåt. Du kommer att ha möjlighet att påverka våra nuvarande och framtida utvecklingsområden. För att trivas i rollen som Specialistkonsult AV tror vi att du är van vid att ta eget ansvar och arbeta tillsammans med andra i projektform för att nå uppsatta mål. Atea är ett företag inom IT-infrastrukturområdet och du kommer att tillhöra en nationell gruppering som arbetar inom AV (Audio/Video). De tekniska lösningar vi arbetar med är av varierande komplexitet.  
 
Vem är du? 
För att trivas i rollen som Specialistkonsult AV är du en naturligt nyfiken person med näsa för ny teknik. Du har ett driv och engagemang som hjälper till att placera vår verksamhet i framkant. Vidare är du stresstålig, van att arbeta mot uppsatta mål och har viljan att förändra. Du är bra på att kommunicera, skapa relationer samt förmedla trygghet till såväl kunder som kollegor. Du är ödmjuk och trivs att arbeta som en del av ett team och stöttar gärna kollegor genom att dela med dig av din kompetens och erfarenhet. Resande förekommer i tjänsten. 
 
För att lyckas i rollen som Specialistkonsult AV tror vi att du har någon form av teknisk utbildning men framförallt ett genuint teknikintresse och en stor nyfikenhet på framtidens tekniska utmaningar. Vi tror även att du arbetat några år med Audio/video antingen i eventbranschen eller som installatör/driftsättare. 
Du har dokumenterad utbildning eller goda kunskaper inom något/några av följande områden.  
  • Programmering av styrsystem för AV 
  • Ljudteknik/ljuddesign. 
  • Driftsättning och avprovning av tekniska lösningar. 
  • AV i nätverk 
Du har även god datorvana, körkort och tillgång till egen bil.  
 
Har du kunskaper inom Java & Crestron är det meriterande men ej ett krav 
Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper 
 
Vårt erbjudande 
Som Specialistkonsult AV på Atea blir du en viktig del av vår utveckling framåt. Du kommer att ha en betydande roll för våra affärer och har stor möjlighet att själv påverka både din personliga samt professionella utveckling. Hos oss på Atea är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av IT-infrastruktur med tillhörande tjänster.      
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana det självklara och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi är svenska landslaget i IT-infrastruktur som bygger ett bättre Sverige med it. Vill du också vara en del av landslaget i Uppsala? 
 
Ansökan  
Skicka in din ansökan redan idag via ansök nu knappen! Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 2018-11-30.
Frågor går att ställa till  Erik Hansson erik.a.hansson@atea.se alt. Jocke Erlandsson, jocke.erlandsson@atea.se om du vill veta mer kring tjänsten, processen eller rollen. 
 
Välkommen med din ansökan!
 
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Publicerad den

19-04-2019

Extra information

Ort
Uppsala
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Uppsala | Uppsala län | IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis