Inaktiv platsannons

Systemutvecklare AV i Stockholm

Om tjänsten

Systemutvecklare AV Stockholm
Sista ansökan 2018-12-31

Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur  
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du liksom vi lever dessa värderingar.  
 
Atea i Kista
Atea Kista består av en härlig mix av olika typer av individer med olika kompetenser. Gemensamt för oss alla är att vi verkligen brinner för det vi gör, älskar att få ta ansvar och arbeta tillsammans som ett lag. Vi söker nu fler lagkompisar som kan komplettera oss i vår framtida utveckling. 
 
Din roll i laget 
Atea växer och inom området Atea AVK behöver vi nu förstärka med en engagerad och driven systemutvecklare. Vi söker dig med ett genuint teknikintresse och en stor nyfikenhet på framtidens tekniska utmaningar.   
 
Du kommer att utveckla och driftsätta styrsystem som stödjer vårat affärsområde inom AV teknik. Vi arbetar i leverans och utvecklingsprojekt och i rollen ingår både vidareutveckling/förvaltning av befintliga lösningar samt leverans och driftsättning ute hos kunder. Som systemutvecklare hos oss har du möjlighet att arbeta med flera olika delar inom systemutvecklingsprocessen. En del av arbetet sker ute hos våra kunder varav körkort och tillgång till egen bil ett krav.  
 
För att lyckas som Systemutvecklare inom AV behöver du:  
 • Du har erfarenhet av att designa och utveckla lösningar inom JAVA SE, HTML5 
 • Du har en god problemlösningsförmåga och du vill hela tiden utvecklas och lära dig nya saker 
 • Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och levererar det som förväntas av dig 
 • Du är intresserad av ljud/bild-teknik och hemautomation 
 • Du är noggrann, strukturerad och tycker om att arbeta i team 
 • Du är kvalitetsmedveten och har vana av att genomföra tester och driftsättningar ute hos våra kunder 
Meriterande egenskaper inkluderar: 
 • Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning inom IT  
 • Kunskap om interaktionsdesign, UXD (User Experience Design) 
 • Kunskap om andra utvecklingsplattformar såsom C#, Python  
 • Erfarenhet och kunskap med att jobba i Linux 
 • Erfarenhet av vanliga utvecklingsverktyg ex. Netbeans IDE, Git för versionshantering av kod, etc. 
Vårt erbjudande till dig 
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.  
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur som bygger ett bättre Sverige med it. Vill du också vara en del av landslaget? 
 
Ansök och bli en av oss 
Skicka in din ansökan redan idag via ansök nu knappen! Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 31:a december. Vill du veta mer om tjänsterna är du välkommen att kontakta konsultchef Erik Hansson på Erik.a.hansson@atea.se eller telefon: 0920-385 39, alt. Systemutvecklare Martin Arnsrud på Martin.Arnsrud@atea.se eller telefon: 031 - 710 41 02  
 
Välkommen till Atea!  
 
Ateakoncernen, med verksamheter i hela Norden och Baltikum, har 6 500 medarbetare och är den tredje största it-infrastrukturleverantören i Europa och marknadsledare i Norden och Baltikum. Koncernen har en omsättning på ca 27,9 miljarder norska kronor och är noterad på Oslo Börsen. 

Publicerad den

24-07-2019

Extra information

Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Stockholms län | IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis