Inaktiv platsannons

Projektingenjör SCA Munksund i Piteå

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Projektingenjör SCA Munksund

Är du en fena på att driva projekt? Trivs du i en bred roll med många olika kontaktytor? Vill du jobba som Projektledare i våra investeringsprojekt, i en investeringsintensiv verksamhet? Då kanske det här är något för dig? Välkommen med din ansökan!

Din nästa utmaning

På sektionen för projekt arbetar totalt 6 medarbetare med spännande investeringsprojekt från förstudiefasen och fram till ett färdigt resultat. Vi söker dig som är en erfaren Projektingenjör. Rollen innebär arbete med projektledning, projekteringsledning och samordning i av investeringsprojekt.


 


Som Projektingenjör arbetar du med ingenjörer och tekniska specialister från olika discipliner helt beroende på vad projektet kräver. Tjänsten innebär att du ofta leder projektgruppen med fokus på tidsplan, kvalitet och ekonomi. I praktiken betyder det att du ser till att projektet utförs enligt överenskommen plan, kontrollerar och följer upp genomförandet, hanterar och upprätthåller krav, tar fram beslutsunderlag samt arbetar med upphandling. Tjänsten innebär även att du utformar både tekniska och ekonomiska kalkyler.


 


Arbetet som Projektingenjör är varierande och intressant, projekten kan innefatta allt från mindre förändringar i befintlig anläggning till uppförande av helt nya anläggningsdelar.

Vem är du?

Vi söker dig som har en högskole- eller civilingenjörsutbildning. Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete med investeringsprojekt inom vår bransch eller annan processindustri. Du har erfarenhet av projektledningsinsatser, i ett projekts samtliga faser (analys, planering, genomförande, avslut) samt jobbat med resursplanering, kostnader och upphandling.


Vi söker dig som har en bred teknik kompetens, har du även jobbat med maskin-, anläggnings- och/eller rör-konstruktion så är det en merit.


Som person är du positiv, anpassningsbar och har en analytisk sida. Du är drivande och har god förmåga att leda och samordna i projekt. Du kommunicerar obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska. För att passa i rollen gillar du att samarbeta och är strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt.


För oss är det också viktigt att din personlighet och ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden: respekt, högklassighet och ansvar.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder ett arbete där varje dag är stimulerande, varierande och händelserikt. Du kommer jobba i ett team med engagerande kollegor.


Hållbarhet, innovation och omtanke genomsyrar allt vi gör inom SCA och därför är vi intresserade av individer som vill göra skillnad och vågar tänka nytt. På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Piteå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Piteå | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)