Inaktiv platsannons

Gjutgodsinköpare till Scania Purchasing i Sodertalje

Om tjänsten

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Scania Purchasing ansvarar för globalt inköp till Scanias samtliga anläggningar. Powertrain Purchasing fokuserar på artiklar till motor, växellåda och axlar, både egenutvecklade och leverantörsutvecklade artiklar. Vi söker nu en projektinköpare med erfarenhet från gjuteribranschen, då vi i våra stora utvecklingsprojekt kommer introducera en mängda nya gjutgodsartiklar och gjutgodsleverantörer, och därför behöver förstärka vår grupp för att på bästa sätt kunna ta fram kvalitativa och kostnadseffektiva lösningar!

Beskrivning av tjänsten
Som projektinköpare är du inköps röst i utvecklingsprojekten och arbetar tvärfunktionellt tillsammans med R&D, produktion och marknad för att nå bästa möjliga produktkvalitet och produktkostnad för artiklarna inom ditt ansvarsområde, och implementera artiklarna i rätt tid hos nominerad leverantör.

Din profil    
Vi söker dig med tidigare erfarenhet från gjutbranschen, tex gedigen produkt- och/eller processkunskap och ett kommersiellt intresse. Du tycker om att arbeta med andra människor, och då du behöver presentera ditt arbete i olika forum är det även av stor vikt att du har lätt att kommunicera i tal och skrift på både svenska och engelska,  och tycker om att träffa nya människor och skapa nätverk.

Vi strävar efter att vara en dynamisk arbetsplats med högt i tak och ständiga förbättringar. Att du har en positiv inställning till nya arbetssätt likväl som ett kritiskt granskande av befintliga är därför av stor vikt.

Scania erbjuder
Som anställd har du tillgång till komplett träningsanläggning och våra egna pendlarbussar som tar dig till och från Cityterminalen i Stockholm eller Liljeholmen direkt till vår anläggning i Södertälje varje dag. Vi har även en rad andra förmåner som exempelvis personalbil till en förmånlig kostnad, resultatbonus, flexibel arbetstid och lunchförmåner till reducerat pris. Vi erbjuder kompetensutveckling från första dagen via vårt eget utbildningscenter med både interna och externa kurser.

För ytterligare information kontakta gärna
Maria Isaksson, chef Project Purchasing, Castings, tel: 08-553 838 47.

About the job
  • Title: Gjutgodsinköpare till Scania Purchasing
  • Business area: Purchasing
  • Country: Sweden
  • City: Sodertalje
  • Last application date: 2018-12-10
  • Job Id: 20182486
About Scania
Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2017 levererade vi 82 500 lastbilar, 8 300 bussar samt 8 500 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 120 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 49 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Traton Group. För ytterligare information, besök www.scania.com.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sodertalje
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej