Inaktiv platsannons

Utvecklare/Arkitekt inom Business Intelligence i Sundsvall

Om tjänsten

Utvecklare/Arkitekt inom Business Intelligence Sundsvall
Sista ansökan 2018-12-02

Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur   
Är du en lagspelare som vill ta steget upp till landslaget? Just nu söker vi på Atea Sundsvall dig som vill jobba som konsult inom BI området. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i it-infrastruktur. 
 
Din roll i laget 
Det finns ett glapp i många verksamheter. En problematik som vi på Atea gärna vill hjälpa till att lösa. IT-avdelningen är oftast väldigt väl insatta i hur datalagret mår, hur det ska driftas och de har även access att komma åt datat. Men de förstår inte innehållet. 
Verksamheten däremot - de förstår innehållet, men har varken access till eller förståelse för datalager. Många av våra kunders verksamhetsprocesser skulle kunna optimeras genom att tex nyttja företagets data smartare.  
Uppdragen hos våra kunder sträcker sig från behovsanalys till implementering och rollen innefattar utveckling och anpassning av kunders datalager.   
I rollen kommer du förutom att arbeta med BI-lösningar få möjlighet att närma dig in andra tekniker som till exempel molnlösningar(MS365, Azure), Machine learning och IoT 
 
I arbetet ingår att även att agera strateg och visionär i sälj- och marknadsföringssammanhang som exempelvis seminarier.  Allt för att hjälpa våra kunder med sin BI strategi, utveckling av BI verktyg och datastrukturer.   
 
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.   
 
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  
 
Som person känner du troligtvis igen dig på följande: 
Du har mycket god teknisk kompetens övergripande inom IT området och framförallt inom just olika BI Verktyg . Har du erfarenhet av Information- och datamodellering? Jättebra! 
Du har en utåtriktad personlighet och en stor vilja att lära dig nya saker. Du är driven i ditt arbete och ser alltid till kundens bästa, där återkoppling och dokumentation i alla riktningar är en självklarhet. Du har en positiv inställning till förändring och du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll. Du är bra på att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck.  
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  
 
För att lyckas i tjänsten bör du ha följande kompetens: 
  • Dokumenterad erfarenhet av BI-projekt i olika projektfaser 
  • Teknisk generalistkunskap inom it-infrastruktur  
  • Goda kunskaper gällande tex Microsofts BI-plattform 
  • Stor vilja och nyfikenhet för att lära dig nya saker 
Meriterande egenskaper inkluderar:  
  • Erfarenhet av Informations- och datamodellering för datalager 
  • Erfarenhet av Kravställning av datafångst i datalagerprojekt 

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundsvall | IT | Heltidsjobb (förstajobb)