Inaktiv platsannons

Ekonomiassistent till heltidsuppdrag i Solna

Ekonomiassistent till... Om f... Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och...

Om tjänsten

Ekonomiassistent till heltidsuppdrag

Om företaget

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Arbetsbeskrivning

För kunds räkning söker vi nu en ekonomiassistent med start omgående för ett heltidsuppdrag som sträcker sig fram till slutet av november med viss chans till förlägning!

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är:

  • Krav och påminnelser
  • Scanning och utskick av leverantörsfakturor
  • Leverantörsbetalningar
  • Bokföring av inbetalningar
  • Avstämningar balanskonton
  • Skattedeklarationer

Vem är du?

Vi söker dig som har relevant utbildning inom ekonomi och erfarenhet av likande arbetsuppgifter. God systemkompetens, gärna i Visma men inget krav. Vidare ser vi även att du är självgående, snabbt kan sätta dig in i arbetsuppgifter och trygg i ditt ekonomiarbete. Du är en lagspelare som gillar att bidra och bered att hugga in där det behövs. Du har ett prestigelöst förhållningsätt och ödmjuk framtoning.

Du erbjuds

Du kommer att erbjudas ett spännande heltidsuppdrag som ekonomiassistent med placering i Solna strand. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sophie Hersvall, sophie.hersvall@jurek.se. Ansök på www.jurek.se

Dela detta jobb

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej