Inaktiv platsannons

Test Manager i Stockholm

Om oss Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. 

Om tjänsten

Just nu pågår den största förändringen hittills i vårt företags långa historia. Digitalisering och ökad e-handel innebär att det skickas allt fler varor i paket och på pall medan andelen brev med dokument minskar i snabb takt. Vi söker nu dig som vill vara med på den här spännande resan och ta en plats i vårt team Production Systems – Development & Outsourcing inom funktionen IT Delivery.

Bli en del av vårt team
Teamet ansvarar för utveckling och förvaltning av 88 IT Objekt och består av Arkitekter, Test Managers, Delivery Managers och Business Analysts. Din roll som Test Manager är att du huvudsakligen arbetar i projekt och bidrar med din expertis för att säkerställa kvalitet i lösningar och funktionalitet. Du kommer till stor del att fokusera på våra nordiska produktutvecklingsprojekt där vi utvecklar nya produkter/tjänster och vidareutvecklar befintliga IT Objekt. Som Test Manager är du ofta med i hela projektflödet från kravställning fram till slutförd implementation och är rådgivare i frågor som uppkommer längs vägen. Arbetet sker i nära samarbete med vår verksamhet, våra outsourcingpartners, Arkitekter och övriga intressenter.Du supporterar även våra Agila Team med att bl.a. säkerställa att vi ställer korrekta acceptanskriterier för features och user stories.

Du har vad som krävs
För att lyckas i rollen behöver du ha en god förståelse och erfarenhet testledning i ett komplext IT-landskap. Du skall ha en förmåga och vana att kommunicera med både verksamhet och IT. Som person har du en mycket god pedagogisk förmåga och är nyfiken. Det är ett krav att du behärskar engelska och svenska i tal och skrift.

Vi levererar
Hos oss blir du del av vårt IT-Delivery team. Vi stöttar och hjälper varandra, utbyter erfarenheter och tillsammans når vi våra mål. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej