Inaktiv platsannons

Ortvikens pappersbruk söker processoperatörer i Sundsvall

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Ortvikens pappersbruk söker processoperatörer

SCA Ortviken söker nu flertalet processoperatörer till flera delar av vår produktionsanläggning. Är du en positiv och driven person som gillar teknik och samarbete så kanske detta är något för dig! Vi söker dig som vill bidra i vår organisation full av tempo och framåtanda.

Din nästa utmaning

Som skiftgående processoperatör på SCA Ortviken är du en del av ett arbetslag i den dagliga driften på ditt skift. Vi har kontinuerlig drift och arbetar i skift om 12 timmar. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att övervaka driften så att våra produkter tas fram på ett säkert och effektivt sätt, i rätt tid och med rätt kvalitet.


 


I arbetsuppgifterna ingår att aktivt bidra till en säker arbetsmiljö samt att hålla regelbunden kontakt med övriga i produktionslinjen för att säkerställa våra slutprodukters kvalitetskrav. Du ska även verka för att optimala driftsförhållanden uppnås och att stopp- och avbrottstid minskar. Du arbetar också med att tillsammans med dina kollegor ta fram, dokumentera, implementera, följa och ständigt förbättra vårt gemensamma arbetssätt.

Vem är du?

Vi söker dig som är driven, positiv och ansvarstagande. Du har förmågan att på ett bra sätt arbeta självständigt och strukturerat, samt att samverka med andra med viljan att nå personliga mål så väl som avdelningens mål. Problemlösning tillhör vardagen, så det tillsammans med en god laganda är några av dina främsta styrkor. Goda ledaregenskaper är meriterande då utvecklingsmöjligheterna är stora.


 


Du har lägst examen från 3-årigt gymnasium med inriktning teknik/natur eller motsvarande där ämnena matematik, fysik, kemi, svenska och engelska ingår. Erfarenhet inom process- och/eller pappersindustrin är meriterande.


 


Din personlighet och ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden: Ansvar, Respekt och Högklassighet.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder ett arbete där varje dag är stimulerande, varierande och händelserik, där du kommer att jobba i ett team med engagerade kollegor. Hållbarhet, innovation och omtanke genomsyrar allt vi gör inom SCA och därför är vi intresserade av individer som vill göra skillnad och vågar tänka nytt. På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundsvall | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)