Inaktiv platsannons

Butikssäljare Kassa & Förbutik Coop Konsum Lundby i Göteborg

Om tjänsten

Vi söker nu dig som brinner för försäljning och kundbemötande och vill vara och göra Coop Konsum Lundby ännu bättre. Som person är du ansvarstagande, initiativtagande och drivs av nya utmaningar.

Som butikssäljare hos oss är det viktigt att du gillar att arbeta i ett högt tempo och är bra på att hantera stressiga situationer. Vi värdesätter att du liksom vi är flexibel och serviceinriktad med stort engagemang i arbetet.

Din roll som butikssäljare kassa & förbutik är en viktig del i butikens drift och därför söker vi dig som känner dig manad att se till att kunderna får branschens bästa kundbemötande och att butiken håller högsta kvalité. Vidare är det viktigt att du är duktig på att prioritera, ta initiativ och har en bra problemlösningsförmåga.

Som person är du utåtriktad och positiv och bidrar till ett bra arbetsklimat samt har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter.

Meriterande är om du har erfarenhet från kassa och förbutiksarbete såsom spel och post.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 25 tim/vecka med tillträde enligt ök. Rekrytering sker löpande under ansökningsperioden.

Publicerad den

17-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Detaljhandel | Deltidsjobb