Inaktiv platsannons

Applikationsledare - MedMera Bank i Solna

Om tjänsten

MedMera Bank söker nu en Applikationsledare/Teknisk ansvarig för låneplattformen. Med en stärkt kundbas och positiv affärsutveckling vill vi fortsätta stärka IT funktionen för att fortsätta resan framåt och bidra till vår affärsidé; att skapa ekonomisk nytta och bidra till en hållbar utveckling. Vi står inför en spännande utvecklingsresa med fokus på digitalisering.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en applikationsledare för förvaltning, utveckling och framtagande av nya systemlösningar för applikationsportföljerna lån och spara. Vi står inför en spännande utveckling inom banken med många förändrigar. Detta innebär en unik möjlighet att vara med på en utvecklingsresa där stort ansvar förväntas av dig vad gäller förståelse av affären och din förmåga att förklara lösningar för samarbetspartners.

Som applikationsledare för lån ansvarar du för att omsätta verksamhetens behov till realiserade lösningar. Du intar en koordinerande roll med många kontaktyttor, både internt och mot externa leverantörer. Du ansvarar för att fånga verksamhetens behov och fungerar som som bryggan mellan produktansvariga inom verksamheten och systemleverantörer. Genom tydlig kravställning och granskning av tekniska beskrivningar utmanar du leverantörernas lösningar och säkrar på så sätt hög leveranskvalitét och bästa möjliga verksamhetsnytta. Rollen innebär ett spännande och brett helhetsansvar för applikatinsportföljen vilket kräver förståelse för hela låneprocessen, olika system och integrationer. Du ansvarar för såväl stöd i kravarbete som arkitekturmässiga frågor för ditt applikationsområde.


Huvudsakliga ansvarsområden:

  • Planera, leda och styra applikationsportföljen för lån – Lifecycle management
  • Stötta verksamheten vid kravframställning
  • Agera beställare mot interna och externa levereantörer
  • Säkerställa leverans från interna och externa leveranörer
  • Bidra med kompetens i tekniska och arkitekturmässiga frågor

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Solna | Detaljhandel | Deltidsjobb