Inaktiv platsannons

Extrajobb som Galleriassistent i Göteborg

Vill du arbeta som galleriassistent inom ett av Sveriges ledande gallerier inom kontemporärkonst? Är du bra på att bygga upp långsiktiga kundrelationer samt är duktig på försäljning, kommunikation och samarbete? Då kan du vara rätt person för oss!

5 - 25 timmar per vecka
Mellan 135.00SEK och 145.00SEK per timme

Arbetsbeskrivning:

Vårt galleri i Göteborg söker förstärkning i form av en Galleriassisten på en deltidstjänst. I tjänsten som galleriassistent ingår det att vara medansvarig för galleriets dagliga drift, blandat med sälj- och kundansvar. Tillsammans med kollegor ansvarar du för galleriets resultat och arbetar strukturerat och målmedvetet. Arbetar utifrån en tydlig profil och är väl påläst om galleriets konstnärer och dess tekniker, samt följer Miva Fine Art Galleries värderingar och verkar som ansiktet utåt.

För att kvalificera till tjänsten ska du vara en säljare ut i fingerspetsarna och har erfarenheter av servicearbete. Även om det inte är ett krav, så behöver du ett intresse för konstvärlden, nationellt och internationellt. Anställningen förutsätter att du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift. Arbetsspråken är svenska och engelska.

För att utföra arbetet måste du besitta en mycket god organisatorisk förmåga och självständigt kunna driva projekt i olika faser samt att arbeta mot deadlines, ekonomisk kontinuerlig uppföljning mot budget samt rapportering. Goda kunskaper i Officepaketet är en förutsättning för att kunna genomföra arbetet.

Du ska klara av att arbeta självständigt och har erfarenhet av butiksdrift, långsiktiga kundrelationer samt är duktig på försäljning, kommunikation och samarbete. Du har en hands-on-mentalitet och tar på dig alla typer av uppgifter, samt har lätt för att ta till dig information och förmedla den vidare.

Vad vi erbjuder:

  • Vi erbjuder dig en spännande och utmanande tjänst i ett av Sveriges ledande gallerier inom modern nutidskonst.
  • Du kommer få arbeta med stora internationell namn inom konstvärlden.
  • I en tjänst med ansvar och inflytande, och stora möjligheter för personlig utveckling.

Vad vi ber om:

  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Officepaketet
  • Engelska i tal och skrift
  • Sälj- och Kundansvar

Ansök

Är du den vi söker? Skicka då oss ditt Personligabrev samt CV!

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Med tanke på att detta är en deltidstjänst är det bra om du kan kombinera din arbetstid med studier eller dylikt. Arbetstiden kommer till största del att vara, varannan vecka fredag och lördag, enstaka kvällar och veckodagar.



Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Gymnasium
Ort
Göteborg
Antal timmar per vecka
5 - 25
Typ av kontrakt
Deltidsjobb, Extrajobb
Löneindikation
Mellan 135.00SEK och 145.00SEK per timme
Ansvarig för
Medansvarig för galleriets dagliga drift, blandat med sälj- och kundansvar
Typ av jobb
Kundservice / Call center, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Ja
Språk
Engelska, Svenska